Recep Dede tüm Türkiye'yi ağlattı!

Recep Dede tüm Türkiye'yi ağlattı!

Madenci oğlunun cenaze töreninde yırtık ayakkabılarıyla görüntülenen Recep dedenin sözleri herkesi duygulandırdı.

Recep dede, cenaze töreninde giydiği yırtık ayakkabılarıyla ilgili "Param yok, param olsa ben bu ayakkabılarla gezer miyim milletin içinde" dedi.

Bu arada Valiliğin Recep Gökçe'ye bot ya da normal ayakkabı yerine yeni lastik ayakkabı yollaması dikkat çekti. 

Gökçe, kara lastik ayakkabıların daha sağlam olduğunu belirtirken, "Bu ayakkabılar, çamur, kuru aramaz. Bunları giy tarlanı sula, çiftini sür. Çalış topraklarda bir şey olmaz" diye konuştu.

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'ndeki dün madenci oğlunun cenaze namazında ayağında yırtık lastik ayakkabıyla saf tutması yürek burkan 75 yaşındaki Recep Gökçe'ye, kaymakamlık tarafından yeni lastik ayakkabı verildi. Gökçe'ye, pazarda 7.5 lira ile 10 lira arasında fiyattan satılan yeni lastik ayakkabıyı bu sabah cami imamı getirip verdi.

Ermenek'teki Has Şekerler Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağında 28 Ekim'de su baskını sonucu mahsur kalan 18 madenciden, cansız bedenlerine ulaşılan 10'u toprağa verildi. Madencilerden evli ve 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe, Kazancı Beldesi'nde toprağa verilirken, faciadan sonra "Oğlum yüzme bilmezdi ki" diyen annesi 74 yaşındaki Ayşe Gökçe ile babası 75 yaşındaki Recep Gökçe perişan haldeydi.

Yeni ayakkabıdan memnun görünen Recep Gökçe, " İmam getirdi, şimdi giymem desem olmaz. Almam desem olmaz. Madem getirmişler. Giydim. Dün burada kaymakam görmüş zaten. Eski ayakkabımı 2 senedir giyiyordum' dedi. Kara lastik ayakkabıların daha sağlam olduğunu belirtirken, "Bu ayakkabılar, çamur, kuru aramaz. Bunları giy tarlanı sula, çiftini sür. Çalış topraklarda bir şey olmaz" diye konuştu.

internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum