Rize Milli Eğitime Sendika Tepkisi

Rize Milli Eğitime Sendika Tepkisi

Rize Milli Eğitime Sendika Tepkisi

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama;

Güya sendikacılık yapanların rezaletleri bitmek bilmiyor. Bir kısım sözde bürokratlarda kendilerini bir sendikanın adeta emir eri gibi görerek makam ve mevkilerini rezaletin emrine vermekten çekinmiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Rize’de bu anlamda tam bir rezalet yaşanmıştır. Bu rezalet olayda Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü asli işlerini bir kenara bırakarak bir sendikanın genel kurul organizasyonunu yapmaya soyunmuştur.

Söz konusu sendikanın il temsilcisi de gemi o kadar azıya almış ki sendikasının yapacağı genel kurul organizasyonun ilanını kendi yapmak yerine İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptırmış, İl Milli Eğitim Müdürlüğü de genel kurulun ilanını tüm çalışanlara duyurmak üzere bütün okullara göndermiştir.

Geçmişte sarı sendikacılığın değişik versiyonlarını utanmazca sergileyen bu sendika, devletin tüm eğitim çalışanlarına eşit mesafede durması gereken ve hepsine hizmet etmesi gereken makamları  kullanmaktan çekinmemekte, bu makamlara  yandaş oldukları için getirilenler de tam bir emir eri gibi bunlara hizmet etmektedirler. Milli Eğitim kimlere emanet edilmiştir. Bu rezil tablo gerçekten utanç vericidir.

Türk Eğitim-Sen, bu rezilliğin mimarları ile ilgili her türlü idari ve hukuki işlemleri yürütecektir.

 

İlgili Suç Duyuru Dilekçesi için tıklayınız

MEB’e yazdığımız yazı için tıklayınız

Valiliğe yazdığımız yazı için tıklayınız

Rize İl MEM yazısı için tıklayınız

İlgili Sendikanın yazısı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum