KAYIP TELEFONU İMEİ NUMARASINDAN BULMA

KAYIP TELEFONU İMEİ NUMARASINDAN BULMA

Kaybolan cep telefonlarını imei numarası yoluyla bulmak artık çok daha kolay.. Şimdi sizlere imei numarası dediğimiz şeyin önemini anlatalım.

Kaybolan cep telefonlarını imei numarası yoluyla bulmak artık çok daha kolay.. Şimdi sizlere imei numarası dediğimiz şeyin önemini anlatalım. Akıllı telefonların hayatımızı bu denli kolaylaştırdığı ve vazgeçilmezlerimiz arasında olduğunu kabul edelim ki çok büyük faydası da oldu. Akıllı diye tabir ettiğimiz yüksek teknolojiye sahip birbirinden güzel ve çeşitli özellikleriyle başımızı döndüren cep telefonlarının, fiyatları da gayet baş döndüren cinsten..

 

Bu yüzden de, telefonlarımızı korumak ve kişisel bilgilerimizin başkalarının eline geçmesini önlemek amacıyla cep telefonumuza ait imei numarasını öğrenmemizde büyük fayda vardır. Cep telefonunuza ait imei numarasını öğrenmenin birkaç yolu bulunmaktadır. İlki; eğer telefonunuzun bataryası çıkıyorsa (çoğu akıllı telefonun bataryası çıkmamaktadır) bataryayı çıkarın ve arkasına bakın. Orda imei numaranız yazıyordur. Eğer bataryası çıkmayan bir telefon kullanıyorsanız, arama ekranına gelin daha sonra da *#06# tuşlarına basın ve arama tuşuna basın. Ekrana çıkan şey cep telefonunuza ait olan imei kodudur. İmei kodunuz sadece size aittir. Yani dünya üzerinde imei numaranızın aynısına sahip olan başka bir telefon daha bulunmamaktadır. Bu bakımdandır ki; imei numarasını kullanarak kayıp cep telefonunuzun yerini tespit edebilir ve kilitleyebilirsiniz.

 

 İmei numaranızı öğrendikten sonra bir yere kaydedin çünkü size lazım olunca kullanmanız gerekecektir. İnternetten arama motoruna imei sorgulama apple yazın sayfalara girin ve imei numaranızı yazın cep telefonunuzla bilgilere bu sayede ulaşabilirsiniz.