Savcı Özsoy FETÖ ile ilgili öyle bir yazı paylaştı ki

Savcı Özsoy FETÖ ile ilgili öyle bir yazı paylaştı ki

Manisa, Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy, sosyal paylaşım sitesi facebook hesabı üzerinden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili bir yazı paylaştı. Savcı Özsoy'un paylaştığı yazı takipçileri tarafından büyü

İşte Savcı Özsoy'un paylaştığı o yazı;

Ne olurdu sanki bunca hırsız yerine, bunca ajan ve casus yerine, bunca röntgenci yerine meydanlarda hakkı haykıran bir tek yiğit yetiştirseydin ya!

Çok mu zordu orta yere birkaç tane adam gibi adam çıkartmak da her tarafa kalleşçe bukalemunlar yerleştirdin, bunun için böyle yıllarını verdin?

Gelinen şu son noktada ülkede yaptığın tahribatı, ümmetin ve milletin bağrında açtığın yarayı, diğer camialara verdiğin zararı bir tarafa bırakıyoruz.

Emperyalist küfür dünyasına az kalsın bayram yaptırıyordun, onu da bir tarafa bırakıyoruz.

Şu kendi mensuplarına, şu kendine bağladığın insanlara verdiğin zararın boyutlarını hiç düşündün mü, yüklendiğin vebalin farkında mısın?

Yazıklar olsun sana!

Binlerce insanı harcadın, ruhlarını kararttın, binlerce gencin ömrünü, özellikle gençliğini kör bir hırs uğruna heba ettin, son olarak bir uçurumun kenarına getirip bırakıverdin!

Haberin var mı şu anda hanelerde yaşanan travmalardan?

Evlerine çekilip dışarı çıkamayanlardan, hiç kimsenin yüzüne bakamayanlardan?

Yazıklar olsun sana! İslam adına bunca yıldır binlerce genci hep ajan ruhuyla yetiştirdin, ömürlerini birer casus gibi geçirmelerine sebep oldun.

Binlerce insan bir defacık olsun bulunduğu noktada Müslümanca bir kimlik ibraz edip hakkı haykıramadı, başını kaldırarak gür bir sesle "Ben Müslümanım" diyemedi.

Hep bir gizlilik, hep bir korku, hep bir tedirginlik üzere onları sürekli münafıkça yaşamaya sevk ettin, hiçbir zaman kendileri olamadılar.

Yıllarını, hatta bütün bir ömürlerini takiyye yaptırarak tükettin, kamufle olmak adına İslam dışı bir hayat yaşamalarına sebep oldun. Kendilerini, eşlerini, kızlarını haramlardan haramlara sürükleyip durdun.

Zavallıların ömrü senin zırvalarını yorumlamakla, senin tılsımlı rakamlarının neticelerini beklemekle, Ebced hesapları yapmakla geçti.

Yazıklar olsun sana! İslami faaliyet adına beyinlerini yıkadığın nicelerini röntgenci yaptın, başkalarının namuslarına, yatak odalarına musallat ettin. Müptezelce kaydettiğiniz görüntülerle şantajlar yaptın, nicelerinin namuslarıyla oynadın, nicelerinin yuvalarını yıktın, hayatlarını kararttın, şantaj ve baskıyla nice iş adamlarını iflas ettirdin.

İslam adına hırsızlığın en büyüğünü de sen yaptırdın, defalarca sınav sorularını çalarak nicelerine haksız mevkiler ve maaşlar verdirdin, binlerce yavruyu da eledin, tasfiye ettin, haklarını ve hayatlarını gasp ettin.

Bunca hırsız, bunca röntgenci, bunca ajan ve casus yetiştirinceye kadar ne olurdu sanki İslam adına bir tek yiğit yetiştirseydin ya,

Casuslarını, ajanlarını liderlerin, komutanların en yakınına kadar yaverler olarak sokacağına, bizzat o liderlerin kendisini yetiştirseydin ya.

Düşündüklerini, inandıklarını meydanlarda dobra dobra haykıran, eğip bükmeden doğru bildiklerini millete sunan ve neticede milleti ikna ederek onların velayetlerini yüklenen birkaç tane de olsa yiğit çıkartsaydın ya.

Görüşlerini, düşüncelerini güzelce ortaya koyan, açıkça milletin yönetimine talip olan, milletin özgür iradesiyle benimseyeceği delikanlılar çıkarsaydın ya.

Veya bizzat kendin böyle yapsaydın ya, her şeye erkekçe ve açıktan talip olsaydın ya.

Gelmek istediğin yer nereyse oraya erkekçe gelseydin ya, açıktan açığa gelseydin ya.

Yazıklar olsun sana! Sen her şeyi kalleşçe yapmaya yeltendin, sürünerek gelmeye, yerin altından gelmeye çalıştın.

Bütün bunları üzerine çöreklendiğin milyarlarla, ümmetin milyarlarıyla yaptın, ümmetten aldıklarınla ümmeti vurdun.

Şimdi bunca hırsız, bunca, röntgenci, bunca, casus, bunca takiyyeci bir işe yaradı mı sence?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.