Seçim vaatleri 3 ayda gerçekleştirilecek

Seçim vaatleri 3 ayda gerçekleştirilecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "seçim öncesi verdikleri vaatleri 3 ay içerisinde gerçekleştireceklerini" söyledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde, 26. Dönem AK Parti milletvekillerine yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki 3 ay içinde, seçim esnasında verdiğimiz her sözün gereği yapılacak. Yasal düzenleme gerektirmeyen adımlar hemen atılacak. Yasal düzenleme gerektiren adımlar için de gereken çalışmalar şimdiden başladı, bu adımlar da atılacak" dedi

davutoğlu "AK Parti kongreleri, diğer partilerin kongrelerine benzemez, birlikle, beraberlikle başlar, birlik ve beraberlikle biter, yeni bir yola aynı kararlılıkla, aynı inançla devam eder" dedi.

"Bugün, seçim yenilgilerinden sonra kongre tartışması yapan muhalefet partilerine de tavsiyem; kongreden korkmasınlar" diyen Davutoğlu, "Eğer o kongreye katılanlar, dediğim gibi ahlaki bir özle ve millet aşkıyla o kongreye katılmışlarsa her türlü küçük hesap o kongrede bozulabilir. Ama kendi kongrelerinden çekinenler, kendi içlerinde istişare, muhasebe etmekten kaçınanlar Türkiye'ye, aziz milletimize de hiçbir yeni gelecek vaadinde bulunamazlar" şeklinde konuştu.

Başbakan Davutoğlu, "Önümüzdeki 3 ay içinde, seçim esnasında verdiğimiz her sözün gereği yapılacak. Yasal düzenleme gerektirmeyen adımlar hemen atılacak. Yasal düzenleme gerektiren adımlar için de gereken çalışmalar şimdiden başladı, bu adımlar da atılacak." ifadelerini kullandı.

"Bizim siyasetimizde rehavete kapılmak, hele hele yorulmak gibi bir kavram yoktur, bundan sonra da olmayacaktır" diyen Davutoğlu, "Önceki AK Parti iktidarları başarı çıtasını hayli yüksekte tuttular. Bize düşen yeni bir gayret, yeni bir şevk ve azimle çıtayı daha yukarılara taşımaktır. AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir. Görünen o ki bundan sonra da biz yine sadece kendi kendimizle yarışmaya devam edeceğiz. Geçmiş başarılarımızı aşmak için kendimizle yarışacağız" değerlendirmesinde bulund

Memurlar.Net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.