Şemsettin Durmuş, Rize Milli Eğitim Müdürü Oldu

Şemsettin Durmuş, Rize Milli Eğitim Müdürü Oldu

Şemsettin Durmuş, Rize Milli Eğitim Müdürü Oldu

Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. 

Mamak'ta görev yaptığı süreçte başarılı çalışmalara imza atan Şemsettin Durmuş, yediden yetmişe Mamak İlçesi'nin sevgisini kazanmış, eğitimin hemen her kademesinde görev yapan eğitimcilerle sıcak ilişkiler kurmuştu.

Şemsettin Durmuş'un önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacağı öğrenildi. 

Durmuş, öğretmen olarak başladığı çalışma hayatında; müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Öğretmen olarak başladığı görevde, eğitimin bütün kademelerinde göreve yapmış, sahadan gelen nadir yöneticilerden biri olarak isminden söz ettirmiştir. 

Şemsettin DURMUŞ kimdir?

1969 yılında Elazığ’ da doğdu.

İlk ve orta okulu Elazığ’ da, liseyi Mamak Abidinpaşa Lisesi’ nde okudu. Gazi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede yükseklisans yaptı.

1993 yılında Kuva-yı Milliye İlköğretim Okulu’ nda çalıştı. 1994-1996 yıllarında Mardin Midyat ve Sinop Durağan ilçelerinde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı. 1996-2003 yılları arasında Mamak Şehit Nuri Pamir Lisesinde Tarih Öğretmenliği yaptı. 2003 yılında Ege Lisesi’ ne Müdür olarak atandı. 2007 yılında Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ nde Müdürlük görevine başladı.

2010 yılında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 17.12.2012 tarihinden itibaren Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Durmuş, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

TurkiyeEgitim.Com olarak, Şemsettin Durmuş'u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum