Sendika başkanı kendisini eleştirene köpek benzetmesi yaptı

Sendika başkanı kendisini eleştirene köpek benzetmesi yaptı

Memur-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı olan Günay Kaya sendikayı eleştiren kişiye ağır konuştu.

Sendika başkanı kendisini eleştirene köpek benzetmesi yaptı....

Memur-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı olan Günay Kaya sendikayı eleştiren kişiye ağır konuştu.

Sendika başkanı kendisini eleştirene köpek benzetmesi yaptı 15 Mayıs 2016 sendika kesintilerinden sonra sendika üye sayıları belli oldu. Yetkili sendika olan Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı aynı zamanda Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ali Yalçın twitter üzerinden konfederasyonuna bağlı sendikaların üye oranlarını bir süredir paylaşıyordu.

Ali Yalçın tarafından paylaşılan veriler grafik üzerinden il ilçe ayrıntıları ile paylaşılmaya devam ediliyor. Eğitim Bir-Sen Başkanı Ali Yalçın Memur-Sen’e bağlı TOÇ BİR-SEN’in üye sayılarını başarı olarak lanse etti.

TOÇ BİR-SEN’in en yakın sendikaya yaklaşık 30 bin üye ile fark attığını belirten Yalçın ve TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya’ya da twitter mesajında teşekkür etti.

KÖPEKLER İSTEMESE DE! 

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’ın attığı twitinden sonra takipçilerden birisi twiti alıntıladı. Alıntılanan twitte Ali Yalçın ile Günay Kaya etiketlenerek sendikaya eleştiri yapıldı. Sendikayı eleştiren kişi sendikanın yetkili olmasına rağmen icraatin sıfır olduğunu TİS kararlarını (Toplu İş Sözleşmeleri) hayata geçiremeyen yetkili olan ama yetkisiz içi boş bir sendika olduğunu belirten mesaj attı.

r.jpg

Memur-Sen Memur-Sen Bu kişinin mesajından sonra Memur-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı olan Günay Kaya o twite köpek benzetmesi yaparak cevap verdi. Günay Kaya twitinde kendisini ve sendikayı eleştiren kişiyi de etiketleyerek; Köpekler istemese de Elhamdülillah güneş hergün doğuyor mesajını attı. 

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı olan Günay Kaya attığı bu twitten sonra büyük eleştiriye maruz kaldı ve o mesajlar Ali Yalçın’ın profilinden silindi. Günay Kaya ise yaptığı köpek benzetmesinden dolayı kendisini savundu ve özür dilemek yerine sendika eleştirisi yapan kişinin sistemli ve koordineli olarak bunu yaptığını, sendika ve konfederasyonu hedef alarak bu mesajı attığını, kendilerinin bu ithamları hak etmediklerini bu yüzden bu cevabı verdiğini attığı yeni twitlerde belirtti.

v.jpg

kamudanhaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.