Sınav merkezlerine emanet dolabı

Sınav merkezlerine emanet dolabı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, öğrencilerin sınav salonuna hiçbir şey sokamamalarının zorluk oluşturduğunu belirterek ilerleyen zamanlarda sınav yerlerinde emanet dolaplarının yapılacağını söyledi.

 

Demir kurumdaki dönüşümü şöyle anlattı:
 
"ÖSYM Türkiye'ye 1974 yılından bu yana hizmet vermektedir. Kurum son iki yıldır, köklü bir değişim ve dönüşüm sürecine girmiştir. Tüm Türkiye'nin gözü önünde gerçekleşmekte olan bu dönüşüm zaman zaman bazı çevrelerce eleştirilmektedir. Yasal, teknik işgücü ve felsefe alanlarındaki yapılanmasıyla ÖSYM, geleceğin Türkiye'sini hak ve adalet ölçülerine göre şekillendirme azim ve gayreti içinde olmaya devam edecektir."
 
Ali Demir sınavlarda güvenlikten dolayı öğrencilerin sınav salonuna hiçbir şey sokamamalarının öğrenciler için zorluk oluşturduğunu belirterek ilerleyen zamanlarda sınav yerlerinde emanet dolaplarının yapılacağının bilgisini de verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.