STK'lar Kudüs Mitinginde Buluştu

STK'lar Kudüs Mitinginde Buluştu

İsrail’in Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği katliam, bugün İstanbul Yenikapı’da düzenlenen dev mitingle protesto edildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği katliam, bugün İstanbul Yenikapı’da düzenlenen dev  mitingle protesto edildi.

Konfederasyonumuzun da aralarında olduğu Türkiye – AB Karma İstişare Komitesi  üyesi stk’lar da Yenikapı Mitinginde yer alırken, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, teşkilat yöneticilerimiz ve üyelerimiz de alanda hazır bulundu.

ÖNDER KAHVECİ: BU MİTİNGLE DÜNYAYA ÖNEMLİ  BİR MESAJ VERİLDİ

Genel Başkanımız Önder Kahveci, meydandaki kalabalığın tüm dünyaya çok önemli bir mesaj verdiğini belirterek, Orta Doğu’da akan kan ve göz yaşının bitmesi için dünyanın harekete geçmesi gerektiğini ifade etti. “Türkiye Kamu-Sen olarak bizler Filistin meselesini hep yakından takip ettik ve bundan sonra da etmeye devam edeceğiz” diyen Genel Başkan Kahveci, eli kanlı İsrail devletinin bu yaptıkları asla kabul edilemez. Bu katliamı yapan İsrail devletini kınıyor, şehitlere yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.