Şu an saat kaç? Saatler geri alındı mı? 8 Kasım 2015 maps

Şu an saat kaç? Saatler geri alındı mı? 8 Kasım 2015 maps

Türkiye ise seçimlerden dolayı saatlerin geri alınması işlemini erteledi. Seçimlerin yapılmasının ardından artık saatleri geri alma vakti geldi. Peki saatler ne zaman geri alınacak? Şimdi saat kaç? Türkiye'de şu an saat kaç? Detaylar haberimizde!

Tüm dünyada 25 Ekim 2015'den itibaren satler geri alındı ve kış saati uygulamasına geçildi. Türkiye ise seçimlerden dolayı saatlerin geri alınması işlemini erteledi. Seçimlerin yapılmasının ardından artık saatleri geri alma vakti geldi. Peki saatler ne zaman geri alınacak? Şimdi saat kaç? Detaylar haberimizde!

Kış saati uygulaması başlıyor! Seçimler dolayısıyla yaz saati uygulamasının uygulamadan kalkması ertelendi. Seçim yapıldı ve artık saatleri geri alma işlemini yapma yani kış saati uygulamasına geçme vakti geldi. Peki saatler ne zaman geri alınacak? Şimdi saat kaç? Türkiye'de ? İşte detaylar!

Yaz saati uygulaması sona eriyor! Türkiye'de 8 Kasım Pazar gecesi saat 04:00 itibariyle saatler 1 saat geri alınıyor. Tüm dünyada 25 Ekim'de başlayan kış saati uygulamasına seçimler dolayısıyla bir hafta geç başlamış olacağız. 

Pazar gecesi saat 04:00'te saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.