Şube Müdürlüğü Sınavı Sıralaması Meb Tarafından Yayınlanacak

Şube Müdürlüğü Sınavı Sıralaması Meb Tarafından Yayınlanacak

Şube Müdürlüğü Sınavı Sıralaması Meb Tarafından Yayınlanacak

Şube Müdürlüğü Sınavı Sıralaması  Meb Tarafından Yayınlanacak. 29 Aralık 2013 Pazar günü Ösym tarafındanyapılan Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları Ösym tarafından Cuma günü meseai bitiminde açıklandı.

Ösym tarafından yayınlanan Şube Müdürlüğü  sınav sonuçları ekranında  sadece doğru yanlış ve puan bilgileriaçıklandı puanlara göre başarı sırası yayınlanmadı.  

Ösym Sınav sonuçları ekranında puana göre başarı sırasının yayınlanması  Meb tarafından  1.709 kadro ayrılan şube müdürlüğü için   sınava giren adaylardan  kaç kişinin  70 baraj puanını geçtiği ve buna bağlı olarak  genel sıralama hakkında bilgi edilmediği için sınava giren adayla sitemiz aracılığyla bir an önce genel başarı sıralamasının yayınlaması yönünde yorumlar ve e-mailer alamaktayız.
 Meb tarafından yayınlanan görevde yükselme sınavı duyurusunu incelediğimizde  Şube Müdürlüğü yazılı sınav sonuçlarına göre  başarılı olanların listesinin meb tarafında yayınlancağı yazılmıştır.

Sınav sonuçlarının Cuma günü mesai bitiminde açıklanmasından dolayı  Yazılı sınav sonuçlarının ve başarılı olanların listesinin hafta içi
 
3.1. Görevde yükselme yazılı sınavına girecek personelin listesini http://ikgm.meb.gov.tr 
internet adresinde ilan edecektir. 
 
3.2. Yazılı sınav sonuçlarının ve başarılı olanların listesini http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edecektir. 
 
3.3. Sınav sürecine ilişkin diğer iş ve işlemleri yürütecektir. 
 
3.4. Yazılı Sınav Kurulu sekreterya hizmetleri, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce 
yürütülecektir.

 

Kaynak: mebpersoneli.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.