Şükrü Kolukısa'dan Sert Tepki: İhanettir!

Şükrü Kolukısa'dan Sert Tepki: İhanettir!

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, okulların ilk günü 15 Temmuz belgeseli izletilmesinden rahatsızlık duyan çevreler için “Milletin kahramanlık öyküsünün bilinmesini, anlatılmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını engellemek tek keli

Öğrenciler bu yıl ilk derse 15 Temmuz belgeseli izleyerek başlamış, bazı kesimlerde bundan rahatsız olmuştu. Bu durum “Öğrencilerin 15 Temmuz isyanı” olarak gündeme taşınırken konuyla ilgili Cafesiyaset’e konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa bu durumu öğrenci istismarı olarak değerlendirdi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa şu ifadeleri kullandı:

"Okulların kapanacağı hafta liselerde yapılan provokatif eylemleri organize edenler, anlaşılan yine öğrenci istismarı yapmaya başladı.

Asıl rahatsız olan öğrenciler değil, kaosa hizmet edenlerdir”

“Okulların “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinliğiyle açılmasından asıl rahatsız olan öğrencilerimiz değil, vesayetçi zihniyet, FETÖ’cü anlayış ve cuntacılara karşı halkımızın kahramanca mücadelesini kabullenemeyen kaosa hizmet edenlerdir.”

Kolukısa açıklamasında bildirilerdeki profesyonelliğe dikkat çekerek aynı organize ekibin iş başında olduğunu kaydetti.

Kolukısa: Aynı organize ekip iş başında!

“Okullar kapanırken yapılan provokatif eylemler ve bildirilerdeki profesyonelliğe Genel Başkanımız Ali Yalçın dikkat çekerek, ‘bazı liselerde okul yöneticilerine yönelik sistematik protestolar öğrenci kaynaklı değildir. Öğrenci istismarı söz konusudur, bildirilerdeki profesyonellik de bunun bir göstergesidir’ demişti. Bugün de durum farklı değil. Aynı organize ekip iş başında! Tarihe şanlı bir mücadele olarak geçen direnişi manipüle etmek, değerlerimizi hedef almak, darbecilere kalkan olmak ve ‘Yenikapı Ruhu’nu kuşanan milleti kutuplaştırmak, kamplara bölmek için öğrencilerimizi kullanıyorlar.” 

“Tek kelimeyle ihanettir”

“Milletin kahramanlık öyküsünün bilinmesini, anlatılmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını engellemek tek kelimeyle ihanettir. Darbeci ideolojilerini ve gerçek yüzlerini maskeleyip, öğrencileri istismar etmek geleceğimizi hedef almaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.