Sur'da bombalı saldırı! Şehit ve yaralı var!

Sur'da bombalı saldırı! Şehit ve yaralı var!

Sur'daki operasyonda, PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda bir asker şehit oldu, yaralanan bir asker tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralandı.

Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı askerlerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

2'Sİ AĞIR 7 POLİS YARALANDI

Sur'da yaşanan bir başka bombalı tuzağın patlamasıyla 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Saat 17.00 sıralarında Dabanoğlu Mahallesi Süleyman Nazif Sokak'ta şiddetli bir patlama meydana geldi. PKK'lıların tuzakladığı bombaların imhası sırasında şiddetli bir patlama oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralıları almak için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

internethaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.