Talip Geylan: Milletimizin Başı Sağolsun.

Talip Geylan: Milletimizin Başı Sağolsun.

Şırnak'taki Bestler-Dereler bölgesinde terörle mücadele kapsamında bir süre önce kurulan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist, uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırıda bulundu. Saldırı sonucunda üç askerimiz şehit oldu...

Şırnak'taki Bestler-Dereler bölgesinde terörle mücadele kapsamında bir süre önce kurulan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist, uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırıda bulundu. Saldırı sonucunda üç askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de yaralandı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı; yaralı askerimize de acil şifalar dileyen Geylan, “Terörle mücadelesinde milletimizin tam desteğini almış olan Devletimiz, çelik yumruğunu hem içeride hem de sınır ötesinde bekamıza kast edenlerin başına kararlılıkla indirecektir” dedi.

Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şırnak Bestler Dereler’deki Kuyutepe Üs Bölgesi’ne yapılan saldırıda üç askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de yaralandı. 

Yine yüreklerimiz dağlandı. Ama şunu herkes bilsin ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölücü ihanet şebekesini ve onun arkasındaki emperyalist destekçilerini bertaraf edecek kudrettedir. Bölücü katiller, er ya da geç döktükleri kanda boğulacaklardır. Terörle mücadelesinde milletimizin tam desteğini almış olan Devletimiz, çelik yumruğunu hem içeride hem de sınır ötesinde bekamıza kast edenlerin başına kararlılıkla indirecektir.

Rabbim askerimize güç versin.

Cennet mekân Mehmetçiklerimize rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar niyaz ediyorum.

Kahrolsun terör ve destekçileri.

Devletimiz var olsun.

Milletimiz sağ olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.