'Teknoloji Tasarım Dersi Yol Geçen Hanı Olmasın!!!'

'Teknoloji Tasarım Dersi Yol Geçen Hanı Olmasın!!!'

Teknoloji tasarım öğretmenleri neden norm fazlası?

lan değiştirebilecekse, bizde Rehberlik Matematik vd. Öğretmen açığı bulunan derslere alan Değişikliği hakkı istiyoruz. Gerçekten sorgulayan, üreten, yaratıcı nesiller yetişsin, üleknin geleceğine katkı sağlayacak gençler istiyorsanız; bu alana uygun Öğretmen yetiştirin, uygun eğitim alanları atayın. Madem bu kadar Öğretmeni dersimize dolduruyorsunuz ders saatlerini de arttırın. 8 saat seçmeli ders 5-6-7-8.sınıflarda kademeli olarak arttırılabilir ve 5-6.sınıflara da 2şer saat zorunlu Teknoloji Tasarım Dersi konulabilir.

Özür grubundan tayin isteyemeyen meslektaşlarımızın da bu çözümden memnun olduklarını sanmıyoruz. Herkesin kendi alanında çalışmak istediğinden hiçbir şüphemiz yok. Ancak insanları ailesi-geçim derdi ile yapacağı iş arasında seçim yapmaya zorlarsanız, sevmediği bilmediği işi yapan mutsuz Öğretmenler kazanırsınız. Bunun faturası da maalesef en çok öğrencilere çıkar.

Anayasal bir hak olan aile bütünlüğünün sağlanmasını bizde isteriz. Çünkü her branş gibi bizde bu durumdan şikayetçiyiz. Ancak alan değişikliği nedeniyle dersin asıl Öğretmenleri mağdur olacak. Bu nedenle Teknoloji Tasarım dersimizin 5-6-7-8.sınıflara en az 2'şer saat uygulanmasını istiyoruz.''

Teknoloji Tasarım Öğretmenleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.