TEOG Matematik sınav soru ve cevapları | TEOG 2016 – 2017 1. Dönem

TEOG Matematik sınav soru ve cevapları | TEOG 2016 – 2017 1. Dönem

Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavlarından sonra bugün fen bilimleri, inkılap tarihi sınavları gerçekleştirildi. TEOG Matematik soru ve cevapları ile TEOG kapsamındaki diğer derslerin soru kitapçıkları ile cevap anahtarları yayımlandı.

TEOG 1. dönem sınavları sona erdi ve öğrenciler sınavlardan çıktılar! Bu sınavlarından alınacak sonuçlar 8. sınıf öğrencilerinin hangi lisede okuyacağının belirleyicisi olacak.  Dün 3 sınavla başlayan 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının 1. dönem ilk oturumu ardından bugün TEOG sınavlarının ikinci gün oturumu yine 3 sınav yapıldı ve oturum sona erdi. Şimdi Matematik soru ve cevapları ile diğer derslerin sınav kitapçıkları ve cevap anahtarları da öğrencilerin erişimine açıldı.

TEOG SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Geçtiğimiz sene TEOG soru ve cevapları ikinci oturum sonrası açıklanmıştı ki 2016 -2017 TEOG sınavlarının soruları ve cevapları da bugün 2. oturum sonrasında öğrencilerin erişimine açıldı. Öğrenciler soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ile doğru ve yanlışlarını tespit edip sınavlarının nasıl geçtiğini kontrol edebiliyorlar. Aşağıdaki bağlantılardan matematik ve diğer sınavların soru cevaplarına erişebilirsiniz.

Matematik soru kitapçığı ve cevap anahtarı

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.