TEOG Mazeret Sınavı soru ve cevapları açıklandı (12-13 Aralık 2015) - MEB TEOG soru cevap anahtarı!

TEOG Mazeret Sınavı soru ve cevapları açıklandı (12-13 Aralık 2015) - MEB TEOG soru cevap anahtarı!

TEOGmazeret soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak. 12-13 Aralık 2015 TEOG matematik, türkçe, Fen ve teknoloji cevap anahtarları haberimizde.

TEOG mazeret sınavı 12 -13 Aralık sınavının ilk oturumu bugün gerçekleşti. 22 Kasım tarihinde gerçekleşen TEOG 1. dönem sınavına geçerli mazeretlerinden dolayı giremeyen ortaöğretim son sınıf öğrencileri için yapılacak olan sınavın ilk oturumu bugün gerçekleşti. Mazertlerinden dolayı sınava giremeyen öğrenciler sınavdan çıktıktan hemen sonra TEOG mazaret sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? sorusunu sordular. 12 -13 Aralıkta yapılan sınavın tüm oturumları tamamlandıktan sonra TEOG soru ve cevapları MEB tarafından yapılacak açıklama sonrasında erişilebilecek. eba.gov.tr üzerinden açıklanacak Mazeret sınavı soru ve cevaplarına haberimizde bulunan linklerden ulaşabilirsiniz.

Türkçe Dersi

Matematik Dersi

Fen ve Teknoloji Dersi

T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi

Yabanci Dil Dersi

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi

TEOG MAZERET SINAVI SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANIYOR!
TEOG mazeret sınavının ilk oturumu tamamlandı. Ortaöğretim 8. sınıf öğrencilerinin lise eğitim tercihlerinde önemli rol oynayacak olan TEOG sınavları geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde gerekleşmişti. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşen sınava geçerli mazeretlerinden dolayı katılamayan örenciler için 12-13 Aralık tarininde mazeret sınavı gerçekleştirildi. Mazaret sınavına giren öğrenciler sınav sorasında Mazaret sınavı soru ve cevaplarını merak ettiler. 8. sınıflar için Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş sınavında her ders için 20 Soru soruldu. 12 Aralık'ta yapılan TEOG MAZERET SINAVLARI SINAVLARI, sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi olarak gerçekleştirildi. Ortak sınavlar; ülke genelinde olağanüstü haller ve özel durumlar dışında öğrencilerin öğrenim gördükleri okullar ile yurt dışında KKTC ve MEB´e bağlı okulların bulunduğu, sınav için uygun görülen merkezlerde Türkiye saatiyle 09.00, 10.10 ve 11.20´de başlayacak ve aynı anda yapıldı. Her ders için çoktan seçmeli 20 soru soruldu. TEOG mazeret sınavı değerlendirmesinde yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.