Terim: Çok yıprandım, ben artık yokum!

Terim: Çok yıprandım, ben artık yokum!

Fatih Terim Fransa dönüşü Yıldırım Demirören'le görüştü ve Demirören'e "Çok yıprandım. Ben artık yokum. Yeni bir teknik adam bulun" dedi.

A Milli Takımımız EURO 2016'da gruplara kalamadan elendi. Şampiyonada sosyal medya tarafından ağır eleştirilere uğrayan Fatih Terim TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme gerçekleştirdi. Terim Fransa'da moralsiz günler geçirdiğini söyleyerek, "Başkanım bu şampiyonada beni ve futbolcularımı çok yıprattılar. Hiç hak etmediğim eleştirilere maruz bırakıldım. Hırvatistan ve İspanya maçları sonrasında söyleyenenler yenilir yutulur gibi değil. Bana yapılan hakaretler canıma tak etti. Çok yıprandım. Ben artık yokum. Yeni döneme yeni bir teknik adamla başlamanız doğru bir seçenek olur. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı size çok teşekkür ediyorum. Ama daha fazla sürdüremeyeceğim" diye konuştu.

HOCAM ASIL GÖREVİNİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Terim' in bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Demirören'in, "Hocam ne ayrılması asıl göreviniz bundan sonra başlıyor. Siz yapılan eleştirilere kulak asmayın. Size güvenimiz her zaman tam. Milli Takım'ın başında olmanız bile bize güven veriyor. Biz sizin her zaman arkanızdayız. Bu takımı Dünya Kupası'na taşıyacağınıza eminim. EURO 2016 bizim için bir tecrübe oldu" dediği öğırenildi...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.