Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu, Şehitler Hatıra Ormanına Ağaç Dikti

Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu, Şehitler Hatıra Ormanına Ağaç Dikti

Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu üyeleri, Etimesgut Belediyesi’nin yaptırdığı Şehitler Hatıra Ormanı’nda şehitlerimiz için ağaç dikim etkinliği düzenledi.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu üyeleri, Etimesgut Belediyesi’nin yaptırdığı Şehitler Hatıra Ormanı’nda şehitlerimiz için ağaç dikim etkinliği düzenledi.

Bir konuşama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkan Firdes Işık şunları kaydetti: “Etimesgut Belediyesi’nin çok değerleri Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Ünal ve kıymetli çalışanları Türk Eğitim-Sen ailesinin duyarlı çalışkan kadınları hepinizi saygı ile selamlıyorum. Türk Eğitim-Sen kadınları olarak birçok anlamlı projeye imza attık. Türk Eğitim-Sen’li kadınlar olarak yurdumuzun her köşesinin yaşanılır olması için ağaç dikmenin, büyütmenin ve ormanları çoğaltmanın önemine dikkat çekmek için bugün buradayız ve sizler her zamanki duyarlılığınızla ‘Bir ağaçta ben dikmeliyim gelecek için’ diyerek koşarak geldiniz. Sağ olun var olun.

Etimesgut Belediyesini Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü de bu anlamda tebrik ediyorum. Her tarafa ağaçlar dikilmiş, yeşili görünce ruhumuz dinlendi.

Orman demek su demek, hava oksijen demek, toprak demek. Yani orman nimetlerin kaynağı demektir. 1 hektarlık ormanın yılda 612 bin 510 ton oksijen üretimi yaptığını düşünürsek ağaç dikmemizdeki amaç daha anlaşılır olacaktır.

Biz Türk Eğitim-Sen’li kadınlar olarak gelecek nesillere yaşanılır bir ülke bırakmak istiyoruz. Güzel ülkemin şehit kanlarıyla sulanmış toprakları çöl olmasın istiyoruz.

Siz geleceğin derdini çeken kadınlar biliyorum ki; her bir ağacı dikerken şehitlerimize de birer Fatiha okuyacağız. Her bir fidanı toprak bütünleştirirken, bu topraklara vatan olma özelliğini veren şehitlerimizin adını koyacaksınız.”

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Polat, Türk Emekli-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Şehri Sayın ve Kadın Komisyonu Üyeleri ile Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Ünal misafir olarak katıldı. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Ünal, Türk Eğitim-Sen’in duyarlılığından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.