Türk Eğitim-Sen Kastamonu İl İstişare Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Kastamonu İl İstişare Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Kastamonu İl İstişare Toplantısı Yapıldı

Kastamonu Şube Başkanlığı 21 Kasım 2015 Cumartesi günü İl İstişare Toplantısı düzenledi. Genel Sekreter Musa AKKAŞ ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip GEYLAN ile birlikte Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanlarının da iştirak ettiği toplantıya YURTKUR, Üniversite ve İlçe Temsilcileri katıldı.

Toplantının ilk bölümünde, Şube Başkanı Nedim Afacan’ın açılış konuşmasından sonra Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katılımcılara hitap ettiler.

Konuşmalarda önümüzdeki dönemde yürütülecek strateji ve yapılacak sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Özellikle iş güvencesine yönelik tehlikenin artarak yeniden gündeme getirildiği bugünlerde, bu konuda her türlü eylem ve etkinliğin meşru görüleceği ve memurun iş güvencesine sahip çıkmak adına gereken her girişimin tereddüt gösterilmeksizin ortaya konulacağı ifade edildi.
Eğitim çalışanlarının gündemindeki meselelerin detaylıca ele alındığı ve değerlendirildiği konuşmalardan sonra, toplantının ikinci bölümünde ise yerel anlamda yaşanan problemler ile Kastamonu genelinde yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.