Türk Eğitim-Sen'den Aday Öğretmen ve YÖK Görevde Yükselme Kitabı

Türk Eğitim-Sen'den Aday Öğretmen ve YÖK Görevde Yükselme Kitabı

ADAY ÖĞRETMEN VE YÖK GÖREVDE YÜKSELME KİTABI BASTIRILDI

Türk Eğitim Sen Genel Merkezince , Milli Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmenlik Sınavı ve  Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına daha iyi hazırlanmaları ve daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla PEGEM yayınlarına “1-Milli Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmenlik Sınavına Hazırlık El Kitabı,
2-Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına Hazırlık El Kitabı ” hazırlatılmıştır.
Kitaplar Genel Merkezimizce şubelerimizin talepleri doğrultusunda şubelerimize dağıtılacak olup, şubelerimizce sadece üyelerimize verilecektir. Sendikamızın üyesi olmayanlara hiçbir şekilde verilmeyecek olan kitabın üyelerimize faydalı olmasını diliyoruz.

Kitapların baskısından sonra içerikte meydana gelecek değişikliklerin yayıncı kuruluş tarafından elektronik ortamda üyelerimizle paylaşılacaktır. 
                                                      

 TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL MERKEZİ
 
Milli Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmenlik Kitabının İçindekiler Bölümünü Görmek İçin Tıklayınız
 
Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına Hazırlık Kitabının içindekiler Bölümünü Görmek İçin Tıklayınız 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.