Türk Eğitim-Sen'den Hopa Açıklaması

Türk Eğitim-Sen'den Hopa Açıklaması

HOPA`DAKİ REZALETİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ

Türk Eğitim-Sen olarak 12.12.2014 tarihli “Kaymakam Eliyle Torpil” başlığı ile yayınladığımız haberimizde Hopa ilçesinde yaşanılan yönetici görevlendirme skandalına yer vermiştik.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 10.12.2014 tarihinde ilçedeki bütün okul ve kurumlara telefon zinciri emri geçerek, “10.12.2014 Çarşamba Günü saat 14.00’da Hopa Öğretmenevinde tüm okul/kurum müdür ve müdür yardımcılarıyla Hopa Kaymakamı M. Ali ÖZKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa AL toplantı yapacaktır. Tüm okul/kurum müdür ve müdür yardımcılarının söz konusu tarih ve saatte hazır bulunmalarını rica ederim” talimatıyla okul/kurum müdür ve müdür yardımcılarını toplantıya çağırmıştır. Bu toplantıya katılması gerekenler hali hazırda Hopa ilçesinde bulunan okul ve kurumların müdür ve müdür yardımcıları olmasına rağmen bu toplantıya okul ve kurumlarını temsilen katılanların bir kısmı an itibarıyla okul/kurumların müdür yardımcıları değildir.

Hali hazırda okul/kurumlarda müdür olarak görev yapanlar ve Yeniden ve ilk Defa Müdür Olarak Görevlendirilen müdürlerle birbirlerini dahi tanımayan kişiler tanıştırılarak, “Bakın beyler, işte size çalışacağınız müdür yardımcılarını getirdik. Artık bunlarla çalışacaksınız, tanışın-kaynaşın bakayım” denilmiştir.

Yönetmelik hükmünü yok sayan önceden hazırlanmış sipariş listenin peşini Türk Eğitim-Sen olarak bırakmıyoruz. Konu hakkında Hopa Kaymakamı ve Hopa ilçe milli eğitim müdürü hakkında ilgili makamlara şikayette bulunulmuştur.

 

Hopa Kaymakamı ile ilgili İçişleri Bakanlığına yazdığımız yazı için tıklayınız.

 

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ilgili MEB’e yazdığımız yazı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.