Türk Milletinin Başı Sağolsun

Türk Milletinin Başı Sağolsun

Koncuk: Türk Milletinin Başı Sağolsun

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit olan üç askerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Koncuk mesajında;

Bu akşam saatlerinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde hain bir pusuyla sokak ortasında üç askerimiz şehit edilmiştir.

Sivil  kıyafetleriyle bağlı bulundukları askeri karakol’a elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine inen ve kalleşçe şehit edilen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyoruz.

“Analar ağlamasın, akan kan dursun” şeklinde süslü cümlelerle başlatılan bu süreç tam bir ihanet sürecine dönüşmüştür. On binlerce vatan evladımızın kanını akıtan ve şehit olmasına neden olan bir terör örgütüyle müzakere süreci başlatıp onları muhatap alanlar bu yaşananlar karşısında hala “Çözüm süreci” diyebilecekler midir?

Günlerdir sokakları savaş alanına çeviren , yol kapatan, mahkeme kuran, kısaca “ben teröristim” diyen bir zihniyetle masaya oturmak ve müzakere planları yapmak hangi aklın gereğidir?

İşte bugün millet olarak bir kez daha yüreklerimize ateş düşmüştür. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak haince şehit edilen vatan evlatlarımıza yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, kederli ailelerine sabır ve büyük Türk milletine baş sağlığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.