Türkiye Kamu-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı

Türkiye Kamu-Sen İstişare Toplantısı Yapıldı

GN. MERKEZ YÖNETİM KURULLARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye Kamu-Sen Genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve sendikalarımızın genel başkanları 2012-2013 dönemi için yapılacak faaliyetleri ve yeni stratejileri belirlemek üzere 18 Eylül’de istişare toplantısı düzenledi.

 

Toplantıya Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Büro-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşler Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Görüşme Sekreter ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Mevzuat Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci ve sendikalarımızın genel merkez yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan toplantının sunumunu yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen’in kuruluşundan bu yana temel görevlerinden birinin çalışanların hak ve menfaatlerini korumak, diğerinin de ülkenin milli birlik ve bütünlüğü noktasında sivil toplum kuruluşu bilincinde hareket ederek sorumluluğunu yerine getirmek olduğunu söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise, konfederasyon olarak yeni döneme büyük bir heyecan ve şevkle hazırlandıklarını söyledi. Ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birinin Türkiye Kamu-Sen olduğuna dikkat çeken Koncuk, kuruluşundan bu yana geçen 20 yılda Türkiye Kamu-Sen’in ilkelerinden ve hedeflerinden asla taviz vermeyen bir kuruluş olduklarını vurguladı.

 

Bu çizgide çalışmalarına büyük bir hızla devam edeceklerini belirten Koncuk, kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için verdikleri mücadelenin önemine işaret etti. Aileleriyle birlikte 15 milyona yakın vatandaşın mesuliyetinin kendilerinde olduğunu dikkat çeken Genel Başkan, böyle büyük bir ailenin mensubu olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

Türkiye’nin sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğine de vurgu yapan Koncuk, bu dönemde Türkiye Kamu-Sen’in daha güçlü olmasının öneminden söz etti. Koncuk, hak eden, kazanan, mücadele eden, istediğini mutlaka alan bir sendika anlayışıyla önümüzdeki dönemde de Türkiye Kamu-Sen’in ağırlığını hissettireceğini belirterek, bu başarının mimarları olan tüm teşkilat yöneticilerine ve Türkiye Kamu-Sen’e güvenen üyelerine teşekkür etti.

 

Genel Başkan’ın konuşmasının ardından Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, üye sayılarıyla ilgili tespitlerin ve analizlerin yapıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

 

Sunumun ardından söz alan genel merkez yönetim kurulu üyeleri yeni döneme ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı. Toplantıda, Türk Eğitim-Sen’den Musa Akkaş, Türk Sağlık-Sen’den Kürşat Atmaca ve Abdurrahman Uysal, Türk Büro-Sen’den Bayrak Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, Türk Enerji-Sen’den Mehmet Özer, Mustafa Tümer, Türk Diyanet Vakıf-Sen’den Rüstem Kurmaç, Türk Haber-Sen’den Sedat Yılmaz, Türk Ulaşım-Sen’den Muhittin Topal, söz alarak önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini belirtti.

 

Büyük bir katılım ve heyecanla gerçekleşen toplantıda önemli tespitlerde bulunuldu.

 

Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerinin konuşmalarının ardından, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların genel başkanları da birer değerlendirme yaparak istişare toplantısına katkıda bulundu.

 

Daha sonra bir kez daha kürsüye gelen İsmail Koncuk, toplantının son derece verimli geçtiğini, bu tür toplantıların bundan böyle daha sık yapılacağını, bu toplantıda ortaya çıkan görüşlerin önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek eylem ve etkinliklere ışık olacağını söyleyerek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Yönetim kurulu üyesi Abdullah Fişne’nin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve yapılan duaların ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri istişare toplantısı sona erdi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.