Türkiye Kamu-Sen'den Hopa'ya Yardım Eli

Türkiye Kamu-Sen'den Hopa'ya Yardım Eli

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilciliğimiz mağdur durumda bulunan vatandaşlara su ve yiyecek yardımında bulundu.

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilciliğimiz mağdur durumda bulunan vatandaşlara su ve yiyecek yardımında bulundu.
 
Genel Başkanımız İsmail Koncuk'un talimatıyla Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalarımızın Artvin Şubeleri Hopa ilçesindeki mağdur vatandaşlarımıza ulaşarak su, ekmek ve yiyecek dağıtımını gerçekleştirdi.
 
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube Başkanları ve Yöneticileri, öğle namazına müteakip sel felaketinde hayatını kaybeden bir vatandaşın Hopa Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldıktan sonra, felaketten zarar görmüş mahalle ve köylere giderek vatandaşların acılarına da ortak oldu.
 
Genel Başkanımız İsmail Koncuk ve Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulunun baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini Hopa halkına ileten yöneticilerimiz, bölge halkına, Türkiye Kamu-Sen camiasının  her zaman Hopa halkının acılarını paylaşacağını da ilettiler.
 
İl temsilcimiz ve Şube Başkanlarımız beraberinde getirdikleri yardım malzemelerinin dağıtımını sağanak yağmur altında yaparken afette zarar gören vatandaşlarımız Türkiye Kamu-Sen’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.
 
Artvin İl Temsilcimiz İsrafil Bayrak, sendikalarımızın Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin Hopa ilçesinde dünden itibaren başlattıkları yardım faaliyetleri önümüzdeki günlerde de sürmeye devam edecek.
 
KONCUK: TÜRKİYE KAMU-SEN OLARAK HOPA’YA YARDIMLARIMIZ SÜRECEK
 
Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan ve 8 kişinin öldüğü, 1'i çocuk 3 kişinin ise kayıp olduğu sel felaketine ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Serhat ilimiz Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan felaket  hepimizi derinden üzmüştür. Bizleri de üzüntüye boğan sel ve heyelan felaketinde Hopa halkımızın yanında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı bir kez daha ifade etmek isterim.
 
Bu bağlamda, Hopa’lı kardeşlerimize desteğimizi göstermek ve ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak adına Türkiye Kamu-Sen camiası olarak vatandaşlarımıza çeşitli yardımlar yapmaya başladık. Artvin ilimizde görevli temsilcimiz ve şube başkanlarımız sürekli olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek ve yardımlarımızı onlara ulaştıracaklardır. Bu vesileyle, sel ve heyelan felaketinde yaşamını yitiren tüm kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.