Türkiye şokta! Bir anda elektrikler kesildi

Türkiye şokta! Bir anda elektrikler kesildi

Türkiye'nin farklı illerinde elektrikler kesildi. İnternet erişiminde de sıkıntı yaşandı. Sıkıntı halen sürüyor. Elektrik kesintisi nedeniyle İstanbul'da metro seferleri durdu.

Türkiye genelinde sebebi henüz belli olmayan bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Alışveriş merkezleri ve metrolarda da kesinti yaşandığı belirtiliyor.
 
   İstanbul'da yoğunluk nedeniyle Bedaş'ın sitesine de ulaşılamıyor.Santraller çalışmıyor. Yetkililer seferber olmuş durumda. 
 
Ankara, Trabzon, Aydın, Edirne, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya,İzmir, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit,Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun'dan da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor. Kesintiye neyin yol açtığı henüz bilinmiyor.
 
İBB'DEN AÇIKLAMA
 
Elektrik kesintisinin ardından İBB Beyaz Masa, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: ''Enerji kesintisi nedeniyle Metro hatlarımızda seferler yapılamamaktadır.'' Tramvay seferleri de durdu
 
KOCAELİ'DE DE ELEKTRİKLER GİTTİ
 
Kocaeli'deki yerel sitelerin haberinde kentte de elektriklerin gittiği belirtildi. Bir sitede yer alan haberde, "Kent genelinde büyük elektrik kesintisi yaşanıyor. Saat 10.30 sularında kentin büyük bir bölümünde elektrikler gitti. Kesinti nedeniyle pekçok fabrikada üretim durmuş durumdu. Kesintinin bir patlama sonrası kaynaklandığı iddia edilirken henüz SEDAŞ'tan bir açıklama yapılmış değil" denildi.
 
ANKARA’ DA METRO DURDU
 
Ankara genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle trafik lambalarının çalışmadığı bildirildi.
 
Elektrik kesintileri nedeniyle Ankara’ da metro seferlerinin yapılamadğı bildirildi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.