TUS ve DUS'ta ek yerleştirme başvuruları başladı

TUS ve DUS'ta ek yerleştirme başvuruları başladı

2014 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Tercih Yapacak Adayların Dikkatine

3 Temmuz 2014 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden yayımlanan 2014-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tablolarında yer alan Tablo-2’de, İnönü Üniversitesi’nin sehven kadro bildirdiğini belirterek iptal edilmesini talep ettiği İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 105311371 kodlu Tıbbi Genetik uzmanlık dalına ait 1 Genel Ek Kontenjan iptal edilmiştir.

Tablo-2 yeni yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken, yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.

2014 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) İlkbahar Dönemi: Ek Yerleştirme Tercihlerinin Alınması

2014-TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 03-06 Temmuz 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2014-TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2014-TUS İlkbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri’nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme ücreti 10.00 TL’dir. Adayların, bu ücreti tercih işlemlerinden önce yatırmış olması gerekmektedir.

Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2014-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tabloları

 

2014-DUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 03-06 Temmuz 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2014-DUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2014-DUS İlkbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri’nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme ücreti 10.00 TL’dir. Adayların, bu ücreti tercih işlemlerinden önce yatırmış olması gerekmektedir.

Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2014-DUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tabloları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.