Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi düzenleniyor

Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi düzenleniyor

25 – 27 Eylül tarihleri arasında “Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi” düzenliyor!

İstanbul Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi

25 – 27 Eylül tarihleri arasında “Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi” düzenliyor!

Erken Çocukluk Eğitimi, Çocuk Edebiyatı, Erken Yaşlarda Suça Yönelimin Önlenmesi ve Erken Müdahale, Algısal ve Duyusal Motor Gelişimini Lego Yoluyla Desteklemek gibi okul öncesi eğitimdeki farklı konuların farklı boyutlarıyla tartışılacağı Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi 25 – 27 Eylül tarihlerinde İKÜ Ataköy Yerleşkesinde gerçekleşecek.

İstanbul Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Kültür Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen Kongrede okul öncesi eğitimi akademisyenler ve uygulayıcılar disiplinlerarası bir platformda tartışacaklar. Kongre kapsamında Yeni Zelanda Hands on Technologies Yöneticisi Brent Hutcheson katılımcılarla Lego Academy Workshop’u düzenleyecek. Amerika Birleşik Devletleri Wheelock College Öğretim Görevlisi Dr. William Rodriguez’de erken yaşlarda suça yönelim ve önlenmesi için yapılması gerekenleri anlatacak. Wheelock College Rektörü Jackie Jenkins Scott, İKÜ Rektörü Prof. Dr. Semahat Demir, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu katıldığı  “Kadın Rektörler Eğitimi Konuşuyor” panelinde ise eğitimde yönetici olmak konusu ele alınacak. “Türkiye’de Okul Öncesi Eğitiminin Sorunlarını” ise Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rengin Zembat, Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatma Çağlayan Dinçer ve Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Berrin Akman masaya yatıracak

Davetli Konuşmacılar arasında Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı ve Yazar Gülten Dayıoğlu’nun da bulunduğu “Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi”nde 3 gün boyunca farklı salonlarda da eş zamanlı akademik sunumlar da gerçekleşecek.

Kongreye katılım ücretsizdir. 

PROGRAM HAKKINDA BİLGİ DÖKÜMANI İÇİN TIKLAYINIZ

okul-oncesi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.