'Vefa' temalı kısa film yarışmasının jüri değerlendirmesi yapıldı

'Vefa' temalı kısa film yarışmasının jüri değerlendirmesi yapıldı

Vefa duygusunun bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak ve sinemaya katma değer sunmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Vefa” temalı kısa film yarışmasının jüri değerlendirmesi İstanbul’da yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen’in geleneksel hale getirdiği kısa film yarışmasının üçüncüsü yapıldı. Vefa duygusunun bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak ve sinemaya katma değer sunmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Vefa” temalı kısa film yarışmasının jüri değerlendirmesi İstanbul’da yapıldı.



Başkanlığını İsmail Güneş’in yaptığı, Perihan Savaş, Haşmet Babaoğlu, Ufuk Bayraktar, Enver Gülşen ve Suat Köçer’den oluşan jüri, finale kalan 17 filme ilişkin değerlendirmesini yaparak, dereceye giren filmleri belirledi.

Finale kalan Ahde Vefa, Beyaz, Bir Poşet Süt, Çeşme, Çorap, Kâğıt Düşler, Kalb Tamiri, Köksüz, Küs, Mesken, Okul Yolu, Pastel, Sebat, Uzlaşı, Vefa, Yön ve Zeytin Ağacı filmleri arasından dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, 11 Şubat’ta Ankara’da düzenlenecek 25. yıl ‘Vefa Buluşması’ programı kapsamında verilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.