Yatak Odası Takımları ile Huzurlu Bir Yatak Odası Oluşturun!

Yatak Odası Takımları ile Huzurlu Bir Yatak Odası Oluşturun!

İnsanlar neredeyse bir ömür geçirdikleri ortamın huzurlu olmasını istemekteler. Bu nedenle yatak odası takımları seçilirken kasvetli olmayan, huzur veren takımlar tercih edilmelidir.

Yatak Odası Takımları ile Huzurlu Bir Yatak Odası Oluşturun!

Bir insan gününün ortalama üçte birlik, dörtte birlik bir kısmını yatak odasında geçirmektedir. Ortalama 6 ile 8 saatlik bir uyku süresi olduğunu varsayıyorsak bu durum böyledir. Yani bırakın bir insanın evde geçirdiği vakti, sadece yatak odasında geçirdiği vakit bu süreyi vermektedir. Hal böyle olunca da insanlar neredeyse bir ömür geçirdikleri ortamın huzurlu olmasını istemekteler. Bu nedenle yatak odası takımları seçilirken kasvetli olmayan, huzur veren takımlar tercih edilmelidir.

Sadece huzur değil bu ortamda uyuduğunuz uyku da çok değerlidir. Yani huzurlu bir ortam size güzel bir uyku verebilir. Ancak uyandığınızda her yerinizin tutulmasını, bir yerlerinizin ağrımasını istemezsiniz. Bu nedenle oluşturacağınız yatak odasında seçeceğiniz tüm eşyaların uyumlu, kaliteli olmasına özen gösterin.

Yatak Odası Takımları İçerisinde Olması Gerekenler

Yatak odası takımları belli başlı yatak odası eşyalarından oluşmaktadır. Bu eşyaları aşağıdaki gibi listeleyebiliriz.

  • Yatak Odası Karyolası ve Baza Takımı
  • Yatak Odası Dolabı
  • Şifonyer
  • Yatak Odası Aynası
  • Yatak Odası Komodin

Yatak Odası Karyolası ve Baza Takımı

1_karyola.jpg

Karyola ve baza takımı iyi bir uyku için oldukça önemlidir. Bu nedenle hem karyola hem de baza seçimi yapılırken ortopedik olmasına özen göstermenin yanı sıra ayrıca da karyola seçiminde sizi rahat ettirecek uzunluk ve genişlikte bir seçim doğru olacaktır.

Yatak Odası Dolabı

1_yatak_odasi_dolap.jpg

Yatak odası takımları bayanlar için oldukça önemlidir. Bunların içerisinden az yatak kadar değerli bir dolap olması gerekmektedir. Yatak odası dolabı ya da bilinen diğer adıyla gardırop seçiminde hem takımınızla uyumlu olmasına hem de eşyalarınızı alabilecek kapasitede olmasına özen göstermelisiniz.

Şifonyer

1_sifonyer.png

Genellikle yatak odalarımızda bulunan ve 3, 4, 5 çekmeceden oluşan şifonyerlerde yatak odalarımız için önemli bir parçadı. Çünkü ufak tefek eşyaları bir araya toplaması nedeniyle aynı zamanda bir toplayıcıdırda.

Yatak Odası Aynası

1_ayna.jpg

Yatak odası aynası bir diğer önemli yatak odası aynasıdır. Özellikle çalışan hanımlar için oldukça değerli olan bu aynalar hayatınızın önemli bir parçası olacak.

Yatak Odası Komodin

1_komodin.jpg

Komodinler genel olarak yatak ile beraber bir set halindedir. Komodin genel anlamda süs eşyası olarak nitelendirilebilir.

Sizlerde kaliteli yatak odası takımları almak ve incelemek isterseniz Lüx Mobilya sitesine göz atabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.