Yeni iPhone'da kamera sürprizi

Yeni iPhone'da kamera sürprizi

Özellikleri sır gibi saklanan yeni iPhone modeline ait görseller internete sızdı. Fotoğrafta yeni kameradaki değişiklik dikkat çekiyor.

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen ve özellikleri sır gibi saklanan yeni iPhone modeline ait görseller internete sızdı. 

iPhone 7'e ait olduğu iddia edilen karelerde cihazın kasasının değişmediği ancak yeni iPhone'un kamerasında önemli bir değişiklik olacağı görülüyor. 

Daha önce de Apple ürünlerine ait fotoğrafları cihazlar piyasaya sürülmeden önce yayınlayan Fransa merkezli Nowhereelse.fr isimli internet sitesinde yer alan görsellerde iPhone 7'nin çift arka kameraya sahip olacağı görülüyor.  

Görünen o ki iPhone 6'dan sonra gelen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde, kamera konusundaki inadından vazgeçen ve kullanıcılarını 8 megapiksel üstü çözünürlükle tanıştıran Apple, iPhone 7'de bu işi biraz daha ileriye taşıyacak. 

İddiaya göre, bunlardan biri optik imaj sabitleme (OIS) ile gelecekken, bir diğeri ise alan derinliğini ölçecek. 

Her zamanki gibi Apple, yeni iPhone modeli görücüye çıkana kadar bilgi vermeye yanaşmıyor. Ancak bu model hakkında sızıntılar birbiri ardına geliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.