Yeni Medya'nın nabzı Marmara'da atacak!

Yeni Medya'nın nabzı Marmara'da atacak!

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 9 Mayıs 2013 Perşembe günü "Yeni İletişim Teknolojileri ve Eğitimde Dönüşüm" konulu bir panel düzenlenecek.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü Marmara Medya Merkezi TV Stüdyosu'nda gerçekleştirilecek panel saat 12.00'de başlayacak ve 3 saat sürecek.
Türkiye'de yeni medya ve eğitim alanlarında birikim sahibi olan akademisyen ve sektör uzmanlarının yurttan ve dünyadan örnekler eşliğinde yapacağı sunumlarda,
- Yeni iletişim teknolojileri eğitim kavramını değiştiriyor mu?
- Yeni iletişim teknolojileri eğitim ve öğretim faaliyetlerini etkiliyor mu?
- Mobil teknolojiler eğitime katkı sağlamakta mıdır?
- Öğrenciler sosyal medya aracılığıyla eğitilebilir mi?
- Uzaktan eğitim çalışmaları Türkiye'de ne durumda?
- İnternet siteleri eğitim faaliyetlerine destek oluyor mu?
- Türkiye'nin ileri bir refah toplumu olması yolunda Yeni Medya okur-yazarlığının rolü ve önemi nedir? Neler yapılmalıdır? gibi sorulara yanıt aranıp çözümlemelerin yapılacağı bildirildi.

 

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Yusuf Devran'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin katılımcıları Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem S. Sütcü, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, İnternetStratejisti Öğr.Gör. Atıf Ünaldı, TRT Yeni Medya Yayın Yönetmeni Mehmet Bilal Çolak, ZTV Yapım Sorumlusu Esra Öksüz ve Milliyet Gazetesi Yazarı Sezin Sivri olacak.

 

haber7.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.