Yer Değişikliği ve TEOG Takvimi Uzatılmalıdır

Yer Değişikliği ve TEOG Takvimi Uzatılmalıdır

Eş Durumundan Yer Değişikliği ve TEOG Yerleştirme Takvimi Uzatılmalıdır

Eğitim Bir-Sen'den yapılan açıklama;

Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlıkları ile Maarif Müfettişleri Başkanlıkları Yönetmeliği hükümleri gereğince bulundukları hizmet bölgesinde çalışma sürelerini tamamlayan maarif müfettişlerinin yer değiştirme başvuruları 22.08.2014 tarihinde tamamlanmış olup bugün (26.08.2014 tarihi) itibarıyla atamaları gerçekleştirilecektir.
 
Öğretmenlerin özür grubu yer değiştirme takvimine göre özür durumuna bağlı yer değişikliği tercih başvurularının alınmasında ise son gün 26.08.2014 tarihidir.
 
Bu itibarla öğretmenlerin özür durumuna bağlı yer değişikliği başvurularının son gününün birkaç gün uzatılmak suretiyle bölge hizmet süresine bağlı yer değişikliği gerçekleştiren maarif müfettişlerinin öğretmen eşlerine, eş durumu kapsamında yer değişikliği başvurusunda bulunma hakkı tanınmalıdır.
 
TEOG sınav sonucu kapsamında yerleştirmeye yönelik nakil talepleri ise 28 Ağustos’a kadar gerçekleştirilecektir. Bu tarihin de birkaç gün uzatılmak suretiyle, çocuğu TEOG sınav sonuçlarına göre yerleştirme tercihinde bulunacak olan maarif müfettişlerinin ve öğrencilerimizin muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçilmeli, sağlıklı tercihte bulunma imkânı tanınmalıdır. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.