YGS sonuçları ÖSYM mobil giriş ekranı 2016

YGS sonuçları ÖSYM mobil giriş ekranı 2016

YGS sonuçları ÖSYM mobil giriş ekranında. YGS sonuçları 2016 sorgulama ÖSYM Mobil Android girişi ve ÖSYM Mobil iOS girişi indirenler için cep telefonlarında.

YGS sonuç sorgulama ekranlarına cep telefonundan ulaşmak için ÖSYM Mobil Android ve ÖSYM Mobil iOS indirme bilgileri haberimizde.

YGS 2016 sonuçlarını öğrenciler ÖSYM sonuc.osym.gov.tr adresiyle birlikle ÖSYM Mobil'den de öğrenebilecekler.

ÖSYM tarafından 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilen ve 2 milyon 178 bin 563 adayın katıldığı YGS'nin sonuçları bugün açıklanıyor.

ÖSYM MOBİL ANDROİD VE ÖSYM MOBİL iOS İNDİRME

Google Play ve App Store'da hazırlanan "ÖSYM Mobil" uygulaması ile adaylar programı indirip bir kez güncelleme yaptıktan sonra, 2016 YGS sonuçları otomatik olarak cihazlarına bildirim olarak gelecek.     

ÖSYM MOBİL LİNKLERİ İNDİRME

"ÖSYM Mobil" sistemi 3 ekrandan oluşuyor. Adaylar, TC kimlik, YU numarası (KKTC uyruklu, yabancı uyruklu veya uyruksuz aday numaraları) ve Aday İşlemleri Sistemi'nde (AİS) tanımlı şifreleri ile sisteme giriş yapabilecek.     

ösym mobil android indir ösym mobil ios indirme linkleri

Sisteme giriş yapıldıktan sonra "sınav liste" ekranında, AİS'te sonuç bilgisi bulunan adaya ait 2016 YGS sonuçları, sonuç açıklama tarihine bakılarak listelenecek. Sınav sonuç ekranından da adaylar 2016 YGS sınav sonuç bilgilerine ulaşabilecek.     

"ÖSYM Mobil" uygulamasına ilgili linklere, ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilecek.

YGS SONUÇLARI ÖSYM MOBİL UYGULAMASI NASIL ÖĞRENİLİR?

YGS 2016 sonuçlarını mobil uygulamadan öğrenmek için önce ÖSYM Mobil uygulamayı cep telefonunuza indirmek zorundasınız.Uygulamayı indirdikten sonra karşısına aşağıdaki ekran çıkacak. Ekrana TC kimlik numaranız ve ÖSYM Aday Şifrenizle giriş yapın. Karşınıza çıkan ekran 2016 - YGS Sonuçları seçeneğine tıklayın ve YGS 2016 sonuçlarınıza ulaşın.

YGS sonuçları ÖSYM mobil giriş ekranı 2016

Bu işlemlerin ardından  YGS sınav sonuçlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz YGS sonuçları ilk açıklandığında sistemde yoğunluk olabileceğini ve sonuç sorgulama ekranının biraz geç gelebileceğiniz belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.