YHS’lilerden Genel Başkana Ziyaret

YHS’lilerden Genel Başkana Ziyaret

Kurumlarda Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadrosunda çalışanlardan oluşan heyet, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’u ziyaret etti.

Kurumlarda Yardımcı Hizmetler Sınıfı kadrosunda çalışanlardan oluşan heyet, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’u ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ile Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk’te hazır bulundu.

Genel Başkan İsmail Koncuk ziyarette, Türkiye Kamu-Sen tarafından, ülke genelinde Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanların, GİH sınıfına alınmaları için tüm hizmet kollarında dilekçe kampanyası başlatılacağını ifade etti.  

SESİMİZİ DUYURAN TÜRKİYE KAMU-SEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yardımcı Hizmetler sınıfında görev yapan heyette bulunan ziyaretçiler, yaşadıkları sıkıntı ve problemleri Genel Başkanımız İsmail Koncuk ile paylaştı. Heyet mensupları, “Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışanlar olarak yıllardır yaşadığımız sorun ve problemlerin çözümü için  sesimizi duyurma gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple bugünde Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı olarak sizi ziyaret edip talep ve dileklerimizi sizlere iletmek istedik. 

Öncelikli olarak Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanların Genel İdari Hizmetler sınıfına geçirilmesini istiyoruz. Bizler işimizi seviyoruz, ancak bir çoğumuz lojmanlardan, servislerden fayda sağlayamıyoruz. Maaşlarımız oldukça düşük, daha ciddi bir artış yapılmasını istiyoruz. Bu nedenle, bizim istek ve taleplerimizi bugüne dek sıklıkla dile getiren Türkiye Kamu-Sen’in yetkili mercilere taleplerimizi iletmesini istiyoruz” dedi.

KONCUK: SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET SARF EDİYORUZ

Heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Başkanımız İsmail Koncuk ise, Konfederasyon olarak Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanların sorunlarını yakından bildiklerini ve her platformda bunları dile getirdiklerini kaydetti. Koncuk, “Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapan arkadaşlarımı bugün bu çatı altında ağırlamaktan mutluluk duydum.  Yıllardır sizin sorun ve dertlerinizi yakından bilen birisi olarak bunların çözüme kavuşması adına gerekli girişimleri yapma gayreti içindeyiz.

Sizlerin bir defalığına Genel İdari Hizmetler sınıfına geçmesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Yaptığımız bu girişimlerin sonuçları noktasında da sürekli olarak takipçiyiz. 

Daha önceki dönemlerde YHS’lilerin ek gösterge alması için telkinde bulunduk ve bu kararı KPDK toplantısında almıştık. Ancak bu uygulanmadı. Şu anda da bu çerçevede farklı çalışmalar var ama henüz olgunlaşmadı. Bu çalışmalar netleştikçe, sizlerin yararına olması adına elimizden gelen gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.  

KONCUK: YHS’LİLER İÇİN TÜRKİYE GENELİNDE DİLEKÇE KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ

Genel Başkanımız İsmail Koncuk, Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanlar için konfederasyon olarak ülke genelinde bir dilekçe kampanyası başlatılacağını da ifade etti. Koncuk, “Sizlerin sesini duyurabilmek adına, Türkiye Kamu-Sen olarak, ülkemiz genelinde Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanların, GİH sınıfına alınmaları için tüm hizmet kollarında dilekçe kampanyası başlatacağız. Bu kampanyamız sonucunda umuyoruz ki, siyasi irade de bu sese kulak verecek ve gereğini yapacaktır. Bu fiili durumu, olması gereken noktaya getirmek bir hakkaniyet gereğidir” dedi. 123

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.