Yılmaz Vural: Böyle oyunun içine edeyim

Yılmaz Vural: Böyle oyunun içine edeyim

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş karşısında son dakikada 2-1 kaybettikleri maçı değerlendirdi.

"Üç puan alsaydık çok iyi olacaktı" diyen Vural, maçın ardından Beşiktaş’ın kötü oynadığı şeklinde yorumlar duyduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"BEŞİKTAŞ'I BİZ KÖTÜ OYNATTIK"

"Beşiktaş kötü oynamadı, onları biz kötü oynattık. Oyuncularına önlem alarak kötü oynamalarını sağladık. Genel anlamda bakıldığında iki takımın da pozisyonları vardı. Tamamen şanssızlıktan kaynaklanan bir gol yedik. Buna çok üzülüyorum. En azından buradan 1 puanla ayrılma şansımız varken, şanssızlık eseri yediğimiz gol bizi çok üzdü. Sakatlık sonrası maçın 7-8 dakika durması gibi canımızı sıkan noktalar da oldu ama yapacak bir şey yok.

"7 DAKİKA UZATMA OLAN MAÇ GÖRMEDİM"

Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma... Türkiye liginde hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik. Beşiktaş’ı kutluyorum."

"İÇİNE EDEYİM BÖYLE OYUNUN"

"90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol."

"BABANIZIN DÜDÜĞÜ DEĞİL"

"Karabükspor takımı ligden düşmemeli. İyi oynadığımızda da olmuyor. Hakem kardeşlerimizden hep rica ediyoruz etkilenmeyin. Babanızın düdüğü değil öttürmeyin yani düdüğü. Ben maçtan sonra ağladım. 62 yaşındayım ve ağladım. Adalet sizlere teslim edilmiş ama bunu yapmayın. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Oyunun gereğini yaptılar. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve kaybediyorsunuz."

"DAHA 6 MAÇIMIZ VAR"

Oyuncularına teşekkür eden Vural, "Bu, maalesef oynamaya çalışan bir takımın ödüllendirildiği bir maç olmadı. Daha altı maçımız var. Elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

"MAĞDUR OLAN BEŞİKTAŞ'TAN YANAYIM"

Yılmaz Vural, karşılaşmadan önce yaptığı "Şampiyonluk Beşiktaş'a çok yakışacak"şeklindeki açıklamasına ilişkin gazetecilerin stat çıkışındaki sorularına şu yanıtı verdi:

"Hala aynı şekilde düşünüyorum. Nasıl oynadığımızı herkes gördü. Beşiktaş iyi bir takım, Bilic'i seviyorum. Bu sezon mağdur olduklarını düşünüyorum ve mağdurdan yanayım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.