Yusuf Tekin'den atama açıklaması!

Yusuf Tekin'den atama açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, twitter üzerinden 40 bin öğretmen atamasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, twitter üzerinden 40 bin öğretmen atamasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Tekin, twitter hesabından yaptığı açıklamada " Inşallah bu yıl 40.000 arkadaşımızı öğretmen olarak MEB ailesine katacağız." dedi.

İşte Tekin'in o açıklaması;

Değerli öğretmen adayı arkadaşlar, Bu yılki ilkatama süreci ilgili düzenleme yasalaşmadan TBMM tatile girdiği için kamuoyonda bir tedirginlik oluşmuştu.

Ancak sayın bakanımız biraz önce AA'ya yaptığı açıklamada: "Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin planlandığı şekilde yürümesi, yeni atanacak öğretmenlerin mağdur olmaması ve eğitim öğretimin aksamaması için Meclisin 28 AĞustos günü yapacağı toplantıda bir ek gündem maddesiyle gerekli yasal düzenlemenin yapılabileceğini, muhalefet partilerinin de bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerini umduğu" açıklamasını yaptı.

Inşallah sorun çıkmayacak ve biz planladığımız tarihte ilk atamayı yapacağız. Endişe edecek bir durum olmadığını ilgili bütün arkadaşlara bildirir, haklarında hayırlı olmasını temenni ederim.

Bu arada atanacak kadroların öğretmenlik alanlarına adaletli bir biçimde dağılımına dair çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda sanal alemde sosyal paylaşım sitelerindeki bütün eleştiri ve önerileri de okuyor ve değerlendiriyoruz. Mümkün olan en adil dağılımı yapacağız, önce branşlara göre, ardından da illere göre dağılımı yapıp kamuoyu ile paylaşacağız.

Bir de uyarı yapmak istiyorum, bazı sitelerde atanacak öğretmen sayısı, şube müdürleri vs gibi konularda yanlış bilgiler var. Lütfen bakanlıktan yapılan resmi açıklamalar dışında bu tür spekülatif haberlere itibar etmeyelim. Inşallah bu yıl 40.000 arkadaşımızı öğretmen olarak MEB ailesine katacağız. Bu arada felsefeci arkadaşların güzel çalışması için teşekkürler, kendilerini duyuyorduk zaten.

611x395_1_53f0bef6108b1.jpg611x395_2_53f0bf2c74f9b.jpg611x395_3_53f0bf8ad88a9.jpg611x395_4_53f0bfb546860.jpg611x395_5_53f0bff4427bf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.