3600 EK GÖSTERGE İÇİN İMZA KAMPANYASI

3600 EK GÖSTERGE İÇİN İMZA KAMPANYASI

3600 EK GÖSTERGE İÇİN İMZA KAMPANYASI

Taşra eğitim yöneticilerinin mali ve özlük hakları ile ilgili sorunlarını gündeme getiren Derneğimiz, ek göstergenin 3600’e yükseltilmesi için dilekçe kampanyası düzenlemiştir. Derneğimize üye olan ya da olmayan tüm kadrolu taşra eğitim yöneticilerini imza kampanyasını desteklemeye davet ediyoruz. Dernek sitemizde bu husustaki taleplerimizi yazılarımız ile gündeme getirmiştik. Ayrıca yaptığımız görüşmelerde de Bakanlığımızın en üst makamlarına bu talebimizi ilettik.

Neden 3600 ek gösterge?

İlçe milli eğitim müdürü, il/ilçe milli eğitim şube müdürü, il milli eğitim müdür yardımcısı) emekli olduklarında ağır ekonomik şartlar altında ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktadırlar. Görev yaparken aldıkları maaşın ancak yarısını alabilmektedirler. Hatta maaşlar %58 oranında azalmaktadır. Bu neden ile taşra eğitim yöneticileri emekliye ayrılmaktan imtina etmektedir. Emekliye ayrılmış taşra yöneticileri ise geçim sıkıntısı çekmektedir. Ek göstergenin 3600’e yükseltilmesi, çalışanlar ile emekliye ayrılan yöneticilerin maaşları arasındaki farkı kapatacaktır. Yöneticileri emekliliğe teşvik edecektir.

İmza kampanyası ne zaman sona erecek?

15 Nisan tarihine kadar devam edecek imza kampanyasına katılan eğitim yöneticilerinin dilekçeleri aşağıdaki adrese göndermelerini istiyoruz. Talebimizi içeren dilekçeleri Plan Bütçe Komisyonuna ulaştıracağız.

Davut ÇALIŞKAN

UEYDER

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

 

Adres;

 

Atakent Mah. Elvankent Banka Villaları C2-1 Etimesgut/Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum