3Bilgi İnsan Kaynakları Kursuna yoğun ilgi

3Bilgi İnsan Kaynakları Kursuna yoğun ilgi

Merkezi Ankara’da bulunan 3Bilgi Eğitim Kurumları İnsan Kaynakları eğitimi ile adından söz ettiriyor. Akademik düzeyde verilen eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

Firmaların işe alım sürecinde yaşanılan sıkıntıların önüne geçmek için hazırlanan programla ilgili bilgi veren 3Bilgi Eğitim Kurumları Müdürü Mesut Karaağaç konuyla ilgili şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi bir işletmenin ayakta kalabilmesi ve varlığını devam ettirebilmesi tamamen insana yaptığı yatırımla mümkündür. Günümüzün başarılı işletmeleri işgücü yapısını ve insan kaynağını, ülkelerinin ve bölgelerinin dar özellikleri, iç pazarın denetlenebilir koşulları ile sınırlanmamakta;  ortak bir dünya pazarında, her gün daha da artan rekabet koşullarıyla birlikte yaşamayı ve gelişmeyi hedeflemektedirler. Piyasayla rekabette, önemli koşullardan birisinin ürün kalitesi, diğerinin ise hizmet kalitesi olduğunu göz önünde bulundurursak her iki boyutunda, başarılı bir şekilde tüketiciyle buluşması tamamen işini iyi yapan bir kadroyla mümkündür. Bu da ancak “doğru insanın doğru işe yerleşmesi” ve  “iş tatminlerinin sağlanması” ile mümkündür. Gerçekten de rakipler arasında öne çıkabilmenin, uzun süre ve karlı yaşayabilmenin en önemli koşulu, kaliteli üretim, hizmet ve bu kaliteyi sürdüren nitelikli “insan gücü” nü yakalamaktır.  Bu anlayışta da kurumlarda çok önemli görev üst yönetime ve iyi işleyen insan kaynakları departmanlarına düşmektedir.

 

Bizde tam bu noktada İnsan Kaynakları Kursu olarak firmalara nitelikli insan kaynakları personelleri yetiştiriyoruz. Eğitimlerimiz sadece teorik anlatım ile kalmayıp drama eğitimleri ile de sektör bazlı çalışmalar yapılmaktadır.”

 

Nitelikli işgücünün her geçen gün önem kazandığı günümüzde sizde insan kaynakları eğitimi almak için 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.