Ankara MEM Formatör Öğretmen görevlendirmesi

Ankara MEM Formatör Öğretmen görevlendirmesi

ANKARA MEM okullar için yeniden başvuru alınarak "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen" ek görevlendirmesi yapılacaktır

Okullarımızda bulunan BT s ınıflarının ve FATİH Projesi kapsamındaki okullarımıza kurulan teknolojik donanımların daha etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgi (a) yazısında belirtilen esas ve usuller doğrultusunda 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I.dönem "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen" görevlendirmesi yapılmıştır.

 

    Ancak; boş kalan okullarımıza yeniden başvuru alınarak "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen" ek görevlendirmesi yapılacaktır.

 

    Başvurular "http://ankara.meb.gov.tr/bilisim/basvuru" web adresi üzerinden 12- 16.09.2013 tarihleri arasında elektronik ortamda gerçekleştirilecek, başvuru sahiplerince okul/kurum müdürlüklerince onaylanmış başvuru formlarını ve 180 saatlik “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliği” kurs belgeleri 16.09.2013 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube MÃ ¼dürlüğüne(1) şahsen teslim edeceklerdir. Atama alanı “Bilişim Teknolojileri” olan öğretmenlerden kurs belgesi istenmeyecektir.

 
 

    Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 
 
 

        H.Fatih ÇELEBİ

               Müd ür a.
            Şube Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.