Ankara MEM Re’sen Atamaları Erteliyor

Ankara MEM Re’sen Atamaları Erteliyor

Ankara MEM Re’sen Atamalar Konulu Talebimize Olumlu Yanıt Verdi

 

Ülke genelinde sürmekte olan norm fazlası öğretmenlerin re’sen atamalarından öncelikle vazgeçilmesi, en azından işlemin 2012-2013 Öğretim Yılı ders kesimi sonrasına ertelenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yaptığımız talepler karşılık buluyor.

 

http://www.aes.org.tr/portal/haberler/1917-l-mem-lerden-norm-fazlalarnn-atamalarn-ertelemelerini-stedik

 

17 Ocak 2013’de İl Milli Eğitim Müdürlükleri’ne yazılı olarak ulaştırdığımız talep doğrultusunda pek çok il re’sen atamaları öncelikle Şubat Özür Grubu Atamaları sonrasına ertelerken, birçoğunun bu süreyi ders kesim tarihine kadar uzatmasını bekliyoruz. Talepte bulunduğumuz illerin başında yer alan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü talebimize uygun olarak re’sen atamaları erteleme yoluna giderken, yazılı olarak da dönüş yapmıştır.

 

 

Öğretmenlerin motivasyon ve başarısını doğrudan etkileyecek re’sen atama işleminden öncelikle vazgeçilerek,  tercihleri alınan öğretmenlerin yerleştirilmesinden sonra norm kadro ihtiyacının devam etmesi halinde görevlendirme yapılması, resen atamadan vazgeçilmemesi halinde de 2012-2013 Öğretim Yılının ders kesimine kadar resen atanan öğretmenlerin ilişiklilerinin kesilmemesi talebimizi tekrarlıyor, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün attığı bu olumlu adımın devamını diliyoruz.

 

Anadolu Eğitim Sendikası 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum