Ankara ve İzmir Emniyeti'nde Görevden Alma Depremi

Ankara ve İzmir Emniyeti'nde Görevden Alma Depremi

Ankara Emniyeti'nde 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun; İzmir'de 2 emniyet müdür yardımcısı 10 şube müdür ve müdür yardımcısının yeri değişti.

Ankara ve İzmir Emniyeti'nde görevden alma depremi sürüyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun görev yeri değiştirildi. Emniyet müdürlüğünde yapılan görev değişikliğinin, daha çok emniyet amiri ve komiser sınıfındakiler ile memurlardan oluştuğu öğrenildi.

İl dışından da komiser sınıfından atama yapıldığı bildirildi.

İZMİR'DE OPERASYONU YAPAN MÜDÜR DE GİTTİ

İZMİR Emniyet Müdürlüğü’nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi.

Atama yapılanlar arasında İzmir’deki Liman İşletmeleri’ne yönelik İmbat Dalgası operasyonunu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı’na atandı.

SİVAS’TA İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Sivas’ta 1.5 yıldır İstihbarat Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Fatih Akpınar, görevinden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne atandı. İstihbarat Şube Müdürlüğü görevine ise Gemerek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman getirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.