Avcı'dan itiraf: Kraldan fazla kralcılar var

Avcı'dan itiraf: Kraldan fazla kralcılar var

Genel Başkan İsmail KONCUK yönetici görevlendirme sürecini değerlendirdi

Genel Başkan İsmail KONCUK yönetici görevlendirme sürecini değerlendirdi

 

KİMSE TETİKÇİLİĞE SOYUNMASIN!

 

Yeni yönetici görevlendirmeleri yakında başlayacak. Mevcut yöneticilerin puanlaması tamamlanmak üzere. Puanlama sonucunda, 75 puan ve üzerinde olan yöneticiler başarılı sayılacak.

 

Yapılacak puanlamaların ne kadar adil ve objektif olacağını yakında göreceğiz. Bu arada Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi AVCI’yı arayarak, ilgili kişilerin, puanlama yaparken adil olmaları, hukuki problemler yaratmamaları konusunda uyarılması gerektiğini, ortada uçuşan listelerin varlığından bahsedildiğini, bunun kabul edilemez olduğunu söyledim. Sayın Bakan’da, “Evet maalesef kraldan fazla kralcılar var, adil olunması konusunda uyaracağım.” diyerek, söz verdi. Sayın Bakanın bu uyarıyı yapacağına inanıyorum.

 

Yönetici görevlendirme konusunu bu kadar sulandıran kimlerdir? Bu sorunun cevabını bu ülkede bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Üye sayısını artırmak için, her türlü yolu mübah sayan, her türlü yalanı söyleyen, uçan kuşa makam, unvan vaat eden, tüm bunlardan sonra, adına utanmadan, sendika diyen, ucube yapıyı bu ülkede herkes tahmin etmektedir. İnsanların egosuna hitap ederek, milleti birbirine düşman eden, birbirine kırdıran gammazlık yapmayı sendikacılık sayan güruh, ne Allah korkusu, ne kul hakkı yemek gibi bir kaygı gütmemektedir.

 

Türk Eğitim Sen olarak, valilerimize de birer yazı göndererek, adaleti sağlamaları istenmiştir. Adil davranacak yöneticilerimiz mutlaka olacaktır. Başarılı yöneticilerimizi takdir edecek liyakatli yöneticiler Allah şükür hala vardır, ancak, “Ben emir kuluyum, bana ne denilirse onu yaparım.” diyen, tetikçiler de vardır. Hatta, bazı ilçe merkezlerinde, belediye başkanlarının dahi, bu işe müdahil oldukları, parti başkanlarının doğrudan işin içinde olduğu bilgileri gelmektedir. Yandaş sendikanın rolünü söylemeye gerek yok, zaten, tüm bu tezgah onlar tarafından kurulmaktadır.

 

İşini adam gibi yapan, adaletten şaşmayanları tebrik ediyorum, ama tetikçilik yapanları çok yakından takip ediyoruz. Yönetici puanlamaları yapıldıktan sonra, bu tetikçilerin tamamını ifşa edeceğiz. Buradan, tüm teşkilatımıza söylüyorum, adalet terazisini bozanları tek tek tespit ederek, bize bildiriniz. Bu zalimleri sadece Allah havale etmeyecek, hukuken, yapılması gereken her şeyi yapacağız.

 

Biz, Türk Eğitim Sen olarak, ayrıcalık istemiyoruz, biz, adalet istiyoruz, biz, objektif değerlendirme istiyoruz, biz, yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş insanların, şundan, bundan değerlendirmesine tabi tutulmadan, alın terinin, hak ve hukukunun değerlendirilmesini istiyoruz. Her kim ki, adalet terazisini bozar, onu alınteri, emek  hırsızı olarak ilan ediyoruz.

 

Yönetici görevlendirme sürecini yakından takip ediyoruz. Adaletten şaşmayanları da, tetikçileri asla unutmayacağız.

 

İSMAİL KONCUK

 

GENEL BAŞKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.