Bazı Müdürler İlave Maaş Zammı Alacak

Bazı Müdürler İlave Maaş Zammı Alacak

Bazı Müdürler İlave Maaş Zammı Alacak

İl nüfus ve vatandaşlık müdürleri ile KİT’lerde görev yapan başmüdür, kombina, fabrika, müessese ve işletme müdürleri, 1 Ocak 2016 tarihinde geçerli olacak şekilde ilave maaş zammı alacak.

Kamu görevlileri hakkında 2016-2017 yıllarında geçerli olacak mali ve sosyal haklara ilişkin belirlemeler içeren Toplu Sözleşme, genel maaş zammının yanı sıra bazı memurların aylık maaşlarına 1 Ocak 2016 tarihinden geçerli olarak ilave artışlar getirdi.

1 Ocak 2016 tarihinde geçerli ilave maaş artışı yapılan Devlet memurları arasında; il nüfus ve vatandaşlık müdürleri ile KİT’lerde görevli başmüdür, kombina, fabrika, müessese ve işletme müdürleri deyer alıyor.

Bu müdürler, 1 Ocak 2016 tarihinden geçerli olarak kamu çalışanlarının aylık ücretlerine yapılan %6 oranındaki maaş zammının yanı sıra haklarında yapılan ilave maaş artışından da yararlanacak.

Müdürlerin ilave maaş artışı

**İl nüfus ve vatandaşlık müdürleri

İl nüfus ve vatandaşlık müdürü kadrolarında bulunanların yararlanmakta oldukları ek ödeme oranına, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 puan ilave edilecek.

Ek ödeme oranına 10 puan ilave edilmesi, il nüfus ve vatandaşlık müdürü kadrolarında bulunanların aylık net maaşının 1 Ocak 2016 tarihinden geçerli olarak 83 TL artması anlamına geliyor. 2016 yılının ilk altı ayı için geçerli olan bu miktar, aylık katsayısındaki artışa bağlı olarak sonraki dönemlerde artacaktır.

**KİT’lerdeki müdürler

Kamu İktisadi Teşebbüslerinde başmüdür, kombina, fabrika, müessese ve işletme müdürü kadrolarında görev yapan Devlet memurlarının dereceleri itibarıyla yararlanmakta oldukları özel hizmet tazminatı oranlarına, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 puan ilave edilecek.

Tazminat oranına 10 puan ilave edilmesi, KİT’lerde başmüdür, kombina, fabrika, müessese ve işletme müdürü kadrolarında bulunanların aylık net maaşının 1 Ocak 2016 tarihinden geçerli olarak 83 TL artması anlamına geliyor. 2016 yılının ilk altı ayı için geçerli olan bu miktar, aylık katsayısındaki artışa bağlı olarak sonraki dönemlerde artacaktır.

memurunyeri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.