Bilgisayar Kursu 3Bilgi Eğitim

Bilgisayar Kursu 3Bilgi Eğitim

Bilgisayar Kursu almak isteyenler için küçük bir inceleme yazımızı bugün sizler ile paylaşacağız. Ankara’da faaliyet gösteren 3Bilgi Eğitim Kurumları Bilgisayar Kursu alanında oldukça yenilikçi adımlara imza atıyor.

Bilgisayar Kursu almak isteyenler için küçük bir inceleme yazımızı bugün sizler ile paylaşacağız. Ankara’da faaliyet gösteren 3Bilgi Eğitim Kurumları Bilgisayar Kursu alanında oldukça yenilikçi adımlara imza atıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren eğitim kurumunda hafta içi gündüz, hafta içi akşam ve hafta sonu tüm saatlerde eğitimler bulunuyor. Bilişim teknolojileri alanında uzman bir kadroya sahip eğitim kurumundan alacağınız tüm eğitimlerinizi Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ile taçlandırabilirsiniz. Özellikle KPSS atamalarında ve Kamuda görevde yükselmede istenilen Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası almak için kurumu tercih edebilirsiniz. 160 saatlik Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası alabilmek için 2 aylık periyotlarda düzenlenen eğitimlere katılarak MEB tarafından düzenlenen sınava girmeniz yeterli. Bilgisayar Kursu olarak verilen eğitimin bilincinde olan kurum çıkmış sınav soruları ve uzman hocaların hazırladığı sorular ile standartların üstünde eğitim vermenin yanı sıra sizi sınava da hazırlıyor.

Bilgisayar Kursu almak isteyen kişilerin ilk aklına gelen kurum olan 3Bilgi Eğitim Kurumları verdiği kaliteli eğitim ile onlarda habere de konu olmuştur. Özellikle sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Şehit ailelerine, engelli vatandaşlara ve kimsesiz çocuklara verdiği Ücretsiz Bilgisayar kursu ile adından sıkça söz ettirmektedir.

KPSS tercihlerinde 6225 kodlu sertifika Bilgisayar İşletmenlik Sertifikasıdır. Sertifika sınavı hakkında da kısaca bilgi verecek olursak: “ Kursa yazılırken sizden istenilen 4 adet fotoğraf, 1 kimlik fotokopisi ve 1 adet diploma ya da öğrenci belgesi ile sizin adınıza MEB’e başvuru yapılır. Bu süre zarfında sizde eğitiminizi almaya başlarsınız. 2 aylık eğitimin ardından MEB tarafından yapılan test ve uygulama sınavına girersiniz. Sınavlardan 100 puan üzerinden 45 puan almanız gerekmektedir. Sınav 4 şıklıdır ve yanlış sorular doğruları götürmez. Bu açıdan bakıldığında oldukça basit bir sınavdır.

Bilgisayar Kursu hakkında ve sınav hakkında daha detaylı bilgi almak için 0312 232 11 12 ya da 0312 232 37 05 numaralı telefonu arayabilir hayır ben yüz yüze görüşmek istiyorum derseniz Necatibey Cad. No:15 Kat:2 ve 3 Kızılay’da bulunan kurum merkezini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.