Binlerce derece mağduru Sayın Başbakan'dan yardım bekliyor

Binlerce derece mağduru Sayın Başbakan'dan yardım bekliyor

Bu konudaki mağduriyetler ile mağdur ve mazlumlar çığ gibi büyümekte olduğundan sayın Başbakan'ın mağdurların ve mazlumların gök kubbeye yükselen feryatlarını duyacağını ve ilgililere çözüm için talimat vereceğini düşünüyorum.

 

Bu köşede ilave bir derece ve disiplin affı konusunu o kadar çok gündeme getirmiş olmamıza rağmen maalesef ilgililerin gündemine rotasyon ve performans ödemesi kadar giremedi. Zannedersiniz ki memurların yaşadığı tek sorun rotasyon ve bu hayata geçerse bütün sorunlar kökten çözülecek.

İlgililer bu köşede çıkan yazıları zahmete katlanıp ta baştan sonuna kadar okurlarsa memurların yaşadıkları sorunları görürler. 657 sayılı Kanun'daki temel sorunlar arasında ne rotasyon, ne performans ödemesi ne de 5 yıllık memurların üst görevlere atanma talebi vardır.

Sorun yaşanmayan konularda günden oluşturup asıl sorun kaynağı olan aday memurların basit bir disiplin cezasından dolayı görevlerinin sona erdirilmesinin sorun olarak görülmemesi oldukça düşündürücüdür. Bu konudaki mağduriyetler ile mağdur ve mazlumlar çığ gibi büyümekte olduğundan sayın Başbakan'ın mağdurların ve mazlumların gök kubbeye yükselen feryatlarını duyacağını ve ilgililere çözüm için talimat vereceğini düşünüyorum. Hele hele bir hiç uğruna basit bir uyarı cezasından dolayı memuriyetleri sona eren aday memurların elektronik postalardaki feryatları kulaklarımı çınlatıyor. Ahmet Ünlü'nün yazısının devamını okumak için tıklayınız.

Yeni Şafak
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.