Çelik: Popüler Bakan olmadığım için ilgi çekemedim

Çelik: Popüler Bakan olmadığım için ilgi çekemedim

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Türkiye genelinde aldığımız yüzde 45 oy, genel seçimlerde yüzde 50’ye denk düşer. Yani cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda bizim adayımız çok açık alır” dedi.

Nuray BABACAN


'Paralel devlet' konusunda sessiz kaldığı iddialarını, seçimlerin hemen ertesi günü müsteşarı Fatih Acar dahil bakanlıkta yaptığı son 'operasyonu' ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini Hürriyet'e değerlendiren Çelik, şunları söyledi:

GÜL İLE ERDOĞAN KARAR VERİR

Başbakan, cumhurbaşkanlığına aday olmaya karar verirse, hiç tartışmasız birinci turda seçilir. Ardından kim başbakan olacak ona Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül oturur karar verir. Zaten her ikisinin de bu konuda değerlendirmeleri var. Hiçbir tartışma yaşanmaz. Mayıs ayında bunun kararını da görürüz.

SUSTUĞUMU KİM SÖYLÜYOR?

42 gün boyunca günde 3 saat uyku ile Urfa'da çok ciddi bir seçim çalışması yürüttük. Sustuğumu, sessiz kaldığımı kim söylemiş? Her gün televizyon kanallarında, seçim öncesinde kurgulanan oyunlarla ilgili açıklamalarım vardı. Biz popüler bakan olmadığımız için merkez medyanın ilgisini çekemedik.

BEN GETİRDİM, BEN ALDIM

Bakanlıkta yaptığım görev değişiklikleri benim tercihim, ne paralelle ne onla ne bunla ilgisi var. Onları ben göreve getirdim, ben aldım. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.