Eğitimde Kalite Ödülü Ayaş ÇPL'nin

Eğitimde Kalite Ödülü Ayaş ÇPL'nin

Ayaş birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sunmaya devam ediyor. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan Toplam Kalite Yönetimi Ekip Kategorisinde ve Kurum Kategorisinde dereceye giren okullar 19.03.2013 tarihinde açıklandı. Yenima

 

 

Törene Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ , İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan , Ayaş Kaymakamı Hasan Balcı , Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç , İlçe Milli Eğitim Müdürleri , Okul Müdürleri ve ödül sürecine başvuru yapan ekipler katıldılar.
 
            Saat 13.00 de finale kalan 27 okulun tanıtım standları gezildi. Ayaş Naime Ali Karataş Çok Programlı Lisesi standı misafirler arasında büyük beğeni topladı. Standlarında Ayaş Kaymakamlığı'nın AYAŞ LOKUMU ikramı'nın yanısıra  Naime Ali Karataş Çok Programlı Lisesi BAŞARININ SEYİR DEFTERİ EKİBİ üyeleri de  AYAŞ DUT PEKMEZİ ikram ettiler. Okullarını ve AYAŞ'ı tanıtan broşür ve dergileri de misafirlere dağıttılar. Ayrıca Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç tarafından hazırlatılan Atatürk Rozeti ve Anahtarlığı standı gezen misafirlere hediye edildi.
 
            Standların gezilmesinden sonra ödül törenine geçildi. Ödül töreninde Ayaş Naime Ali Karataş Çok Programlı Lisesi Ekip Kategorisinde Ankara'daki 2150 okul arasında BİRİNCİLİĞİ alarak zirveye oturdu. Ödülünü Ankara İl Milli Eğitim Müdür Kamil Aydoğan'dan alan Okul Müdürü Ayhan Önal ; İl Milli Eğitim Müdürüne , tüm tören ve yarışmalarda dereceye bakmaksızın okullarını yalnız bırakmayan Ayaş Kaymakamına , Ayaş Belediye Başkanına, Ayaş İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve salonda bulunan Naime-Ali Karataş çiftine teşekkür etti. Bu törende dikkati çeken Ayaş Protokolünün geçen yıl olduğu gibi okullarının her zaman yanında olduğunu göstermesiydi.
 
Naime Ali Karataş Çok Programlı Lisesi başarılara alışık bir okul . Sadece 2 yılda elde ettikleri il ve Türkiye dereceleri bile bunu gösteriyor.
 
2012 Toplam Kalite Yönetimi Ekip Kategorisi - Ankara Birinciliği
 
2011 Toplam Kalite Yönetimi Ekip Kategorisi - Ankara İkinciliği
 
2011 LYS Lisans Yerleştirme Oranına Göre Grubunda ve Türünde Ankara Birincisi
 
2012 LYS Lisans Yerleştirme Oranına Göre Grubunda ve Türünde Ankara Birincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türünde  Coğrafya -1  Türkiye Birincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türünde  Coğrafya -2  Türkiye Birincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türünde  Felsefe Grubu Türkiye Birincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türünde  Fizik  Türkiye Birincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türünde  Kimya  Türkiye İkincisi
 
2012 Üniversite Sınavında Türkçe Sosyal Puan Türünde Bütün Okullar arasında Türkiye 88.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum