EYFOR-V Protokolü İmzalandı

EYFOR-V Protokolü İmzalandı

V. Uluslararası Katılımlı Eğitim Yönetimi Forumunun işbirliği protokolü imzalandı.

Konu ile ilgili EYUDER'den yapılan açıklama;

Derneğimiz her yıl bir üniversite ile birlikte düzenlenen Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR’un beşincisinin Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nde yapılmasını Balıkesir ilinde yapılan EYFOR-IV Eğitim Yönetimi Forumu sonrasında yapılan görüşmelerde kararlaştırılmıştı. Konuyla ilgili EYUDER Başkanı Adem ÇİLEK, Başkan Yardımcısı İbrahim YAVUZ ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Orhan YILMAZ, Murat ÖZTÜRK tarafından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünde yapılan görüşmeler sonunda NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER, Eğitim Yönetimi ABD Başkanı Doç. Dr. Mustafa YAVUZ, Doç. Dr. Ercan YILMAZ ve Yrd. Doç. Dr. Atilla YILLDIRIM’ın katılımlarıyla V. Uluslararası Katılımlı Eğitim Yönetimi Forumunun işbirliği protokolü imzalandı.
Forum temalarının ve tartışmaya açılacak konuların ileriki günlerde www.eyfor.org adresinden yayınlanacak olan EYFOR-V’in 11-13 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Foruma Türkiye’nin değişik üniversitelerinden ve kurumlarından 600 civarında bilim adamı ve araştırmacının, öğretmen, yöneticilerin katılacağı ve eğitim sistemlerindeki gelişmeleri, öğretmen, yönetici ve öğrencilerin beklenti ve sorunları ile eğitim yönetiminde ve yüksek öğretimin yönetimindeki gelişmeleri ve yeni paradigmaları konu alan araştırmaların bildiri olarak sunulacağı düşünülmektedir.
EYUDER Başkanımız Adem ÇİLEK Eğitim Yönetimi Forumunun Konya’da düzenlenmesinin önemli olduğunu ve Konya’nın tarihi ve kültürel yapısının da forum katılımcılarının tercih sebebi olacağını belirtti. EYUDER’i ve faaliyetlerini toplantıda anlatan EYUDER Başkanı konuşmasına şöyle devam etti: “EYUDER ve Üniversitelerimiz öncülüğünde düzenlenen Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR’un tüm akademik çevrelerde ve kurumlarda dikkatle izlenmektedir. EYFOR organizasyonunda tartışmaya açılan konuların ve yapılan çalışmaların eğitim sistemine ve alt sistemlerine yönelik politika üretmek ve üretilen politikalara katkı sunmak açısından önemli bir misyon üstlendiği düşünülmektedir. Beşincisi düzenlenecek olan EYFOR’un geleneksel hale gelmesinden ve bilim adamlarımızın, eğitimcilerimizin gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde kongreyi nitelikli bir şekilde düzenleyebilecek imkânlara ve akademik personele olduğunu sahip olduğunu görmek bizleri daha da cesaretlendirmiştir. Ayrıca Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER’in ve akademisyenlerimizin konuya çok duyarlı olduklarını ve EYFOR’un başarılı şekilde tamamlanması için her türlü desteği vereceklerini belirtmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Konya’nın tüm güzelliklere layık olduğuna ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nin de bu kongreyi layıkıyla gerçekleştireceğine inanıyorum ”dedi.
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR-V’in en disiplinli ve düzenli bir şekilde Üniversitelerinde gerçekleştireceklerine inandıklarını belirtti. Prof. Dr. ŞEKER protokol töreninde şunları söyledi: Üniversitemizin forum, kongre ve diğer etkinlikleri düzenleyecek fiziki kapasiteye ve akademik personele sahip olduğunu ve Eğitim Fakültesi ve Eğitim Yönetimi Bölümünü hocalarımın açık destekleriyle hem bu forumu hem de diğer büyük faaliyetleri başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum.
Konya’da düzenlenecek bu Forumun bilimsel çalışmaların hem eğitim sistemimize bu çerçevede Konya’nın eğitim ve öğretimine, hem de öğretmen ve yöneticilerimizin meslek bilgisi ve heyecanlarının artmasına büyük katkılar getireceğine inanıyorum. Bu amaçla Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim elemanlarından, lisansüstü öğretimde bulunan öğrencilerimizden ayrıca uygulamanın içerisinde bulunan ve önemli tecrübeleri bulunan eğitim yöneticilerimizden, öğretmenlerimizden kongre için bildiriler hazırlayarak destek olmalarını bekliyoruz. Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR-V’in Konya’mıza, Üniversitemize ve eğitim sistemimize güzellikler getirmesini diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından EYUDER Başkanı Adem ÇİLEK ve NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER EYFOR protokolünü imzaladı. 13 Şubat 2014 tarihinde imzalanan protokole göre, Onursal Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER’in yürüteceği ve Eş Başkanlıklarını Adem ÇİLEK ve Doç. Dr. Mustafa YAVUZ’un yapacağı Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR V 11 – 13 Eylül 2014 tarihleri arasında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde düzenlenecektir.

http://www.eyuder.org/?p=1009

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.