Fazla çalışan Öğretmenleri Polis Zoruyla Çıkardılar

Fazla çalışan Öğretmenleri Polis Zoruyla Çıkardılar

Cumartesi okulda fazla mesai yapmak isteyen öğretmenleri Okul Müdür Vekili Polis çağırarak okuldan çıkarmak istedi.

 

Ankara Gazi Mesleki Mesleki Eğitim Merkezi'nde 02.02.2013 - Cumartesi günü okulda kurumun işi için çalışan iki öğretmeni akşam saat 18:00 de Merkez Müdür Vekili ... zorla okuldan çıkarmak istedi.

Dönem sonu olması ve Kalfalık / Ustalık sınav haftasından dolayı aşı yükü bulunan öğretmenler, hafta sonunu tatil yapmayarak Okula gelip Kurumun işlerini tamamlama ve yapılacak sınavların sorularına yönelik ekstradan çalışma yapmak amacıyla Cumartesi okuluna gelip çalışmalarına devam ederken akşam 18:00 sularında Merkez Müdürü ..... Okulu terk ederken Güvenlik elemanlarına polis çağırmasını ve fedakarca çalışan öğretmenleri kurumdan atmalarını, karakola götürüp ifadelerini almalarını istedi.

Allah'dan Emniyet Güçleri Görevinin Bilincindeydi.

Okula gelen iki polis memuru durumun aslını öğrenince çok şaşırdılar ve ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını ifade ettiler. Fazladan çalışan öğretmenin hafta sonu olmasına rağmen tatil yapmayarak, evlerinden gelip öğrenciler mağdur olmasın, işleri vaktinde bitsin diye mesai almadan çalışan öğretmenlerin çalışmasını istemeyen bir zihniyetin hala var olması ve bu tür zihniyete sahip kişilerin kurumların başında olması hayret verici bir olay..

Gazi Mesleki Eğitim Merkezi nin Kaderi mi?

Bundan 3 ay öncede yine aynı kurumda, "Gazi Mesleki Eğitim'de 8.4 şiddetinde soruşturma depremi" başlığı ile duyurduğumuz haberimiz de Kurumun Müdürü, 4 müdür yardımcısı ve 8 bölüm şefinin görevden alınması ve tayinlerinin çıkması haberini yapmıştık. 

Müdür Vekili .... neden her boşalan koltuğa vekillik için koşuyor?

Gazi Mesleki Eğitim Merkezinde ......'dan boşalan Müdürlük makamına da Vekil olarak Gazi Meslek Lisesinde görevli ..... görevlendirilmişti. Daha öncede Siteler Mesleki Eğitim Merkezinde soruşturmadan alınan Müdürün yerine Vekil olarak görevlendirilen ......... şimdide Gazi Mesleki Eğitim Merkezinde yine soruşturma sonucu görevden alınan ................'nın yerine vekil olarak görevlendirildi.

Artık akıllarda ............. için;

"Nöbetçi Müdür Vekili",

"Koltuk sevdalısı Müdür Vekili",

"Birileri görevden alınsada 3-5 ay müdürlük koltuğunda otursan diyen Müdür"

lakabları çoktan yer etti.

kaynak: www.turkiyekamu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum